Galactic Cap, framtidens kondom (video)

Galactic Cap, framtidens kondom (video)

Om vi ​​utesluter en förĂ€ndring av materialet (och tack och lov) Ă€r det kondom det Ă€r trots allt ett objekt som har varit oförĂ€ndrat genom Ă„ren.

Visst, det Àr tunnare, det har gjorts lÀttare att bÀra, det har förÀndrats i smak, eller har retarderande eller stimulerande effekter lagt till, men det underliggande konceptet Àr fortfarande detsamma, ett koncept Galaktisk postnummer vill undergrÀva.

Tanken med denna revolutionerande kondom Àr baserad pÄ tvÄ delar, ett lim som Àr i kontakt med huden, vilket har testats för att orsaka inget obehag och som placeras pÄ spetsen, och en riktig lock som fÀster vid limhöljet bara penisens övre del och lÀmnar alla kÀnsliga delar otÀckta.

Naturligtvis kommer detta inte att skydda dig frÄn sexuellt överförbara sjukdomar, men det bör i teorin hindra dig frÄn att fÄ oönskad graviditet, Àven om vi inte vet hur tÀtt limet Àr.

Om idén har övertygat dig kan du finansiera crowdfunding-kampanjen pÄ Indiegogo, men för att vara sÀker, lÄt först en vÀn testa den.