Galaxy S20 120Hz-skÀrmen vÀxlar automatiskt till lÀgre hastighet

Samsung Galaxy S20 120Hz Refresh Rate

Samsung Galaxy S20-serien har ryktats komma med en 120Hz uppdateringsfrekvens men det nÀmndes inte direkt. Vi vet bara om 960 fps super slow-mo-inspelning och 108MP-kameran pÄ Ultra-varianten. Serien klarar fortfarande 120Hz-modellen enligt ny information frÄn (@UniverseIce). En firmwareuppdatering kommer att lanseras för Galaxy S20-telefoner som inkluderar alternativet WQHD + 120Hz. Det finns ocksÄ ett dynamiskt alternativ som Àr mer föredraget Àn FHD.

Med denna uppenbarelse lÀr vi oss att Galaxy S20 automatiskt kan vÀxla till 60Hz i flera situationer. Alla tre varianter har en 120Hz uppdateringsfrekvens pÄ AMOLED-skÀrmen men de kan Àndras till lÀgre hastigheter.

Uppdateringsfrekvensen pÄ 120 Hz Àr tillgÀnglig men tyvÀrr kan du inte anvÀnda den för det mesta. Den kan inte anvÀndas med maximal skÀrmupplösning. Idén om en hög uppdateringsfrekvens Àr vÀlkommen men enheterna kanske inte kan hantera allt. Det finns en möjlighet att det kraftigt kan tömma batteriet och GPU: n.

Till exempel byter Samsung Galaxy S20 till 60Hz i vissa situationer som lÄg batterinivÄ. Det Àr förstÄeligt eftersom det inte kommer att kunna köra 120Hz uppdateringsfrekvens. VÀxeln kan ocksÄ hÀnda för vissa appar eller nÀr enhetens temperatur Àr hög (över 42 ° C).

Nu Àr frÄgan: kan nÄgon av Samsung Galaxy S20 köra WQHD + och 120 Hz uppdateringsfrekvens samtidigt? Det skulle vara perfekt men det kan vara för uppgift för en telefon. Kanske en dag nÀr en programuppdatering Àr klar. Vi fÄr se.