GOkey: allt-i-ett-nyckelring (foton och videor)

GOkey: allt-i-ett-nyckelring (foton och videor)

Tillsammans med vÄrt telefon, nycklarna Àr förmodligen det föremÄl som följer oss oftast nÀr vi lÀmnar huset, och det var oundvikligt att nÄgon förr eller senare skulle tÀnka pÄ att sÀtta in dem kommunikation: hÀr Àr idén med vilken den föddes GOkey.

LÄS OCH: Fin, tumringen som styr din smartphone

GOkey Àr ett projekt som söker finansiering pÄ Indiegogo och Àr avsett att bli en av de mest oskiljaktiga resekamraterna, eftersom det innehÄller mÄnga av de oumbÀrliga föremÄlen idag:

A USB-enhet, 8, 16 eller 32 Gb Una nödbatteri för smartphone A laddningskabel för telefon A Bluetooth-lokaliserare

Enheten Àr verkligen utrustad med en USB uttag, som kan anvÀndas för att ansluta telefonen till en dator, för att överföra data och ladda den, eller till en vanlig vÀgg- eller billaddare. Nödbatteriet inuti, enligt utvecklarna, kommer fortfarande att kunna ladda telefonen för tvÄ timmar vid behov.

Presentera ocksÄ möjligheten via mottagaren BlÄtand integrerad, för att para ihop enheten med smarttelefonen och fÄ den att ringa nÀr du inte hittar den: men Ànnu mer anvÀndbart Àr det faktum att du kan fÄ det att lÄta, frÄn GOkey-appen, Dina nycklar nÀr du inte vet vad slingrar de har glidit in i.

Den enda negativa anteckningen: GOkey Ă€r Ă€nnu inte en kommersiell verklighet: pĂ„ bara fyra dagar har det nĂ„tt (och fördubblats) mĂ„let pĂ„ 40 000 $ som behövs för att finansiera projektet, men det finns fortfarande nĂ€stan en mĂ„nad kvar att ta tag i versionerna för projektets anhĂ€ngare nedsatt pris 49 € (för 16 GB-versionen), som ska skickas frĂ„n december.

GATA: Cnet