Google tar San Siro till Milanos fans (foton)

Google tar San Siro till Milanos fans (foton)

Under de nuvarande begrÀnsningarna som införs pÄ grund av den pÄgÄende hÀlsocedjan kan fans göra det i begrÀnsat antal gÄ till stadion för att stödja spelarna och laget de stöder, e Google har tÀnkt pÄ ett alternativ som kan fÄ dem att uppleva adrenalinet pÄ en stadion medan de bor i sina egna hem. I synnerhet fans av Milano, tack vare Google Assistant och smarta högtalare Google Nest (finns redan pÄ den senare).

Den nya Handling di Milan pÄ Google Assistant lÄter dig komma Ät en serie funktioner som inte bara kommer att göra matchen mycket mer intensiv, utan fÄr Rossoneri-fansen att uppleva sin passion. Alternativet erbjuder det senaste bland mÄnga saker Nyheter och podcast, men ger ocksÄ möjlighet att veta innan en match startar TrÀning som trÀnaren kommer att sÀtta ut pÄ planen.

LÄS OCH: Allt du behöver veta om Amazon Prime Day 2020 i Italien

Att leva en Àkta och autentisk stadionupplevelse supportrarnas körer att du ocksÄ kan sjunga hemma, som om du verkligen befann dig pÄ lÀktaren pÄ Meazza Stadium i Milano. Slutligen, kommentar av alla AC Milan-matcher ochljudbeskrivning hemmamatcher för synskadade fans.

För att njuta av allt detta exklusiva innehÄll, vÀlj bara rÀtt ord, stÀll den vanliga frÄgan till Google Assistant och vÀnta pÄ kick-off.

Bilder