GoPro Hero4: 4K-video vid 30 fps och mÄnga andra nyheter (video)

AnvÀnd din GoPro i alla situationer med dessa fyra tillbehör

dÀr GoPro Hero4 Àr den senaste versionen av en av de mest kÀnda actionkamerorna i vÀrlden. dÀr HjÀlte4, presenterad i tre versioner (svart, silver och hjÀlte), medför flera innovationer frÄn bÄde en funktionell och en skytte kvalitet.

PÄ mjukvarusidan hittar vi Protune avancerad kontroll av fotograferingsinstÀllningar, som redan finns i tidigare modeller men som nu lÄter dig hantera grÀnsen ISO, fÀrger och exponering. En ny knapp gör att du kan markera de intressanta ögonblicken för ett skott i farten, som du enkelt hittar pÄ datorns programvara tack vare.

UppmÀrksamhet Àgdes ocksÄ Ät nattbilder, till vilka tvÄ nya lÀgen Àr avsedda Night Lapse Àr Nattfoto. PÄ ljudfronten har det dynamiska omrÄdet fördubblats, medan trÄdlös anslutning ocksÄ har lagts till tack vare BlÄtand Àr Wifi vilket ocksÄ möjliggör interaktion med en mobilapp.

LÄS OCH: Spela in videor frĂ„n en hunds synvinkel med en GoPro, tack vare det nya Fetch-stödet

PÄ batteriets framsida Go Pro misslyckades med att övertrÀffa tidigare modeller, antagligen pÄ grund av de nya funktionerna som introducerades. I Silver-modellen, jÀmfört med 4K-video begrÀnsad till 15 fps, kommer det att finnas en pekskÀrm som ska anvÀndas alternativt till de fysiska knapparna och som gör det möjligt att visa bilder och videor som gjorts.

Grundmodellen förlorar suffixet White genom att helt enkelt bli HjÀlte. Detta gör att du kan skapa videor med 30 fps med 1080p upplösning. PÄ den fotografiska sidan kommer Black and Silver-modellerna att lÄta dig ta 12 megapixelfoton, medan bilderna som tagits med Hero-modellen inte överstiger 5 megapixlar.

Format och mĂ„tt förblir desamma som alltid, Ă€ven om det vattentĂ€ta fodralet nu Ă€r integrerat i kameran. Priserna pĂ„ den nya GoPro Hero4 börjar frĂ„n 129 € för basmodellen, medan versionen Silver Ă€r Svart kostar vid lanseringen 379 € respektive 479 €.

Om du brinner för serien Go Pro och intresserade av att ta hÀnderna pÄ nykomlingen, rÄder vi dig att hÄlla koll pÄ goprocamera.it-sidan, en viktig community och officiell ÄterförsÀljare för Italien, dÀr du kan fÄ information om den faktiska tillgÀnglighet av nya Hero4.

Gata