GoPro tillkännager samarbete med BMW och Mini (video)

GoPro tillkännager samarbete med BMW och Mini (video)

Om du är ett fan av tävlings och djärva äventyr i bilen, och du älskar att spela in dina bedrifter bakom ratten, från och med idag kommer valet av ditt fordon att påverkas av ytterligare en faktor: Go Pro, det berömda märket för sportkameror, har meddelat ett samarbete med BMW är Mini för att underlätta fotografering tack vare kontrollen integrerad i bilen.

L√ĄS OCH: Nissan fr√•n Gran Turismo 6 blir verklighet

Med bilunderhållningssystemet är det faktiskt möjligt att konfigurera videokameran direkt från bilskärmen: en gång synkronisering av enheter kan du starta och stoppa inspelningen eller välja mellan sex förkonfigurerade inspelningslägen.

där partnerskapDet finns dock vissa begränsningar: endast BMW och MINI som produceras från 2012 och framåt är kompatibla och endast modeller med BMW Apps eller MINI Connected-läge. Utöver detta måste du ha en GoPro ansluten via WiFi (därav HERO3 + -modellen). Dessutom måste du ha anslutit till bilen via USB-kabeln för att kunna utnyttja denna metod iPhone (modell 4 eller högre), eftersom kameran kommunicerar med underhållningssystemet via iOS-applikationen.

Visst en bra lista med krav, men finns det verkligen något som en motor- och teknikentusiast inte skulle göra för att registrera sina företag?

GATA: Engadget