Gör din plÄnbok redo: Amazon Fire TV Stick Lite kommer pÄ torsdag! (Foto)

 Gör din plÄnbok redo: Amazon Fire TV Stick Lite kommer pÄ torsdag!  (Foto)

Som rapporterats av den vanligtvis pÄlitliga kommer Amazon att lansera en ny Fire TV Stick i morgon, som ska ersÀtta den nu förÄldrade första modellen. Det Àr inte av en slump att det kommer att kallas Fire TV Stick Lite.

Vi har inga tekniska detaljer att rapportera till dig, men med tanke pĂ„ namn och utseende Ă€r det ganska tydligt att vi pratar om en dongel som inte gĂ„r lĂ€ngre Ă€n full HD och att den kommer att ha en fjĂ€rrkontroll med mikrofon att interagera med den pĂ„ Alexa, troligen med bara lite uppdaterad intern hĂ„rdvara (trots allt finns det inget sĂ€rskilt behov av att vilja stanna i den lĂ„ga Ă€nden). Av bilderna nedan Ă€r det ocksĂ„ tydligt att hans förpackning kommer att vara sĂ€rskilt komplett, med fjĂ€rrkontroll (nĂ„got omgjord jĂ€mfört med det förflutna) utrustad med batterier, strömförsörjning med mikro-USB-kabel (ytterligare ett tecken pĂ„ hur ”lite” den hĂ€r modellen Ă€r) och till och med en liten förlĂ€ngningssladd, sĂ„ att du kan ansluta Fire TV Stick Lite Ă€ven i de trĂ„ngaste utrymmena.

NĂ€r det gĂ€ller fjĂ€rrkontrollen kan vi mĂ€rka att kontrollerna för volym, Ă„tminstone uppenbarligen, medan det finns en aldrig tidigare skĂ„dad knapp med symbolen för en TV, Ă€ven om vi inte vet dess exakta syfte. Om pris sedan, med tanke pĂ„ att Fire TV Stick 4K fortfarande Ă€r 59 euro och att den första modellen istĂ€llet var 39 €, frĂ„n denna Fire TV Stick Lite förvĂ€ntar vi oss ocksĂ„ en trevlig 29 euro vid lanseringen. Vad tycker du, Ă€r vi för optimistiska? Om informationen visar sig korrekt kommer det inte dröja lĂ€nge innan vi fĂ„r reda pĂ„ det, eftersom lanseringen verkar förvĂ€ntas redan för i morgon Torsdag 24 september kl. 19 italiensk tid.