Hands On med MSI GL63 Gaming Laptop

Hands On med MSI GL63 Gaming Laptop

MSI-komponenter och kringutrustning Àr ganska populÀra inom databranschen. Och medan MSI ocksÄ tillverkar spelutrustning och hÄrdvara, har MSI först pÄ senare tid börjat pressa hÄrt i spelbÀrbar dator- och skrivbordsarenan. MSI GL63 Àr en sÄdan serie som erbjuder en seriös speciell hÄrdvara till intressanta priser.

Vi tittar pÄ MSI GL63 9SD. Detta Àr en av MSI: s nyaste bÀrbara bÀrbara datorer. Det finns nÄgra saker som gör gaming-bÀrbara datorer bra;

Det borde ha bra kylhÄrdvara för att stödja de flesta spel Snabb uppdateringsskÀrm Fantastiskt tangentbord PÄ nÄgot sÀtt fortfarande lÀtt.

MSI lyckades markera alla ovanstÄende rutor i GL63-serien. och 9SD Àr ocksÄ perfekt placerad i fÀstet.

MSi GL63 9SD har en bra design, ett vanligt aggressivt utseende för en bĂ€rbar datorspel. Även om den bĂ€rbara datorn saknar nĂ„gon form av RGB, kompenserar den för det genom att införa aggressiva linjer och reflekterande dekaler.

Specifikationer

VÄr enhet var utrustad med 9: e generationens Core i7 9750H tillsammans med 8 GB RAM och 256 m.2 SSD parat med en 1 TB hÄrddisk. För grafik har 9SD GTX 1660 Ti med 6 GB VRAM.

SkÀrmen passar ocksÄ rÀkningen med en uppdateringshastighet pÄ 120 Hz och en antireflexbelÀggning, utmÀrkta betraktningsvinklar och bra ljusstyrka frÄn en full HD 1920x1080p-panel.

MSI samarbetade med Steelseries för tangentbordet pĂ„ den bĂ€rbara datorn. Tangentbordstangenterna har bra resor men Ă€r fortfarande enkla att spela pĂ„ och bekvĂ€ma för lĂ„nga spelperioder. 9SD-modellen har RÖD bakgrundsbelyst lĂ„ter, men du kan alltid fĂ„ 9SDK-modellen för ett fullstĂ€ndigt RGB-bakgrundsbelyst tangentbord.

Spel

Kombinationen av ovanstĂ„ende hĂ„rdvara möjliggjorde imponerande spelresultat, med PUBG som körs bekvĂ€mt med 100-110 fps och Shadow of the Tomb Raider ger bra 60-70 fps. Wolfenstein Youngblood uppnĂ„r 100 bilder per sekund. Alla spel var mellan High – ultra instĂ€llningar, med Motion Blur Off.

MSI GL63 9SD har ocksÄ imponerande ljud inbyggt med stora stereohögtalare och stöd för 3D-ljud med företagets Nahimic 3-app. Den bÀrbara datorn har ocksÄ ett drakecenter som Àr som ett dedikerat spellÀge för att möjliggöra anpassning och hÄrdvaruprestanda med fokus pÄ specifika spel.

MSI GL63-serien Àr för nÀrvarande till försÀljning för upp till 30% rabatt och du fÄr ytterligare erbjudanden som PUBG-lootboxar och mekaniska speltangentbord pÄ vissa produkter.