HÀr Àr den första flygcykeln i historien (efter ET) (foto)

HÀr Àr den första flygcykeln i historien (efter ET) (foto)

Hoverbike: detta Àr namnet pÄ den första flygande cykel av historien. Det engelska företaget Malloy Aeronautics strÀvar efter ett lÄngt hopp att hittills har förblivit enda film och arbetar för att slutföra skapandet av ett flygande fordon inom allas rÀckhÄll.

LÄS OCH: Den flygande cykeln kan vara din 2017

De prototyp skiljer sig faktiskt tillrÀckligt frÄn hur cyklarna ser ut som vi kÀnner dem idag: hjulen blir uppenbarligen vÀrdelösa för denna typ av rörelse har ersatts med fyra rotorer, som fÄr fordonet att se mer ut som en fyrkopter.

Hoverbike söker för nÀrvarande finansiering pÄ Kickstarter, med en kampanj som slutar om fyra dagar och har redan uppnÄtt sitt mÄl. Objektet i försÀljningdock Àr det tyvÀrr inte sjÀlva cykeln, utan en miniatyrmodell som representerar den, vars förverkligande har som mÄl att fortsÀtta att finansiera studierna för förverkligandet av modellen för mÀnsklig transport, som skaparen sÀger ligger mycket nÀra testfas.

De modell, i en skala 1: 3, Àr den drygt en meter lÄng och kan bÀra upp till 1,5 kg och upprÀtthÄlla en takt som nÄr 70 km / h. Genom att köpa den fÄr du ocksÄ CAD-filen av Cyborg Buster, en pilot redo för 3D-utskrift, med ett GoPro-kamerafÀste i stÀllet för ansiktet.

I vÀntan pÄ att den riktiga cykeln anlÀnder mÄste vi dÀrför nöja oss med Äterupptogs gjord av Cyborg Buster, men efter att ha förestÀllt sig möjligheten att Àga ett fordon som lÄter vem som helst flyga, kommer vÀntetiden verkligen inte att bli lÀtt.

GATA: Repubblica.it