HÀr Àr NIKON Z 7II och Z 6II, de nya spegelfria kamerorna i toppklass (foto)

HÀr Àr NIKON Z 7II och Z 6II, de nya spegelfria kamerorna i toppklass (foto)

Nital har precis presenterat den nya generationen spegelfria kameror frÄn Z 7 och Z 6-serien: Nikon Z 7II Àr Nikon Z 6II, som i fullformat har utformats runt den breda bajonettkopplingen Z-Mount och det stÀndigt ökande utbudet av mÄl NIKKOR Z. Innan man tittar pÄ de enskilda modellerna i detalj Àr det legitimt att understryka de gemensamma punkterna. Faktum Àr att de bÄda pratar tvÄ processorer bildbehandling EXPEED 6 och av buffert snabbare och mer rymlig för att stödja snabb sekventiell fotografering, och tvÄ platser per minneskort, en för SD UHS-II och en för CFexpress eller XQD. Dessutom Àr de utrustade med videofunktioner 4K / 60p och kan förbÀttras med handtaget batteripaket frivillig MB-N11, som stöder slutarkommandon för vertikal fotografering och frÄn den nya fjÀrrkontroll WR-R11b.

Nikon Z 6II

Den hÀr första modellen, som bygger pÄ sin lyckliga föregÄngare, kan skryta robusthet och anvÀndarvÀnlighet, förmÄga att producera filmiska videor professionell nivÄ och utmÀrkt prestanda Àven vid fotografering. dÀr dammmotstÄnd och vid vattendroppar stöder fotografering Àven under extrema förhÄllanden, medan a ny funktion för att vÀnda riktningen för fokusringen kan anvÀndarna göra det manuellt med de instinktiva ÄtgÀrder de Àr vana vid. Det senare förbÀttras ocksÄ vid fotografering tack vare förbÀttrad AF för ögondetektering och AF för djurdetektering. Nikon Z 6II stöder en kontinuerlig slutartid pÄ 14 fps och ett maximalt antal bilder per sekvens pÄ 200 i JPEG eller 124 i RAW okomprimerad 12-bit, och Àr utrustad med en fullbildsensor 24,5 MP

LÄS OCH: Allt du behöver veta om Amazon Prime Day 2020 i Italien

Nikon Z 6II Àr perfekt för professionell videoproduktion och Àven för dem som vill ha odödliga magiska stunder under ceremonier och evenemang, under vilka hanteringen och kvaliteten pÄ resultaten Àr avgörande.

Nikon Z 7II

Denna kamera Àr istÀllet den direkta efterföljaren till Nikon Z 7, som kÀnnetecknas av en extraordinÀr fotografisk förmÄga, hög upplösning Àr stor tillförlitlighet tack vare 45,7 MP helskÀrmssensor. Tack vare större dynamiskt omfÄng och en förbÀttring prestanda över det breda ISO-omrÄdet, processorkraft och buffertkapacitet tillÄter slutartid upp till 10 bilder per sekund, vilket gör att du kan ta upp till 200 JPEG-bilder i full upplösning eller 77 okomprimerade 12-bitars RAW-bilder i en enda serie. De avancerade AF-funktioner erbjuder AF-stöd för utvidgat omrÄde för mÀnniskor och djur, AF-motivspÄrning som efterliknar DSLR: s hyllade 3D-spÄrning och förbÀttrad AF i svagt ljus. Dessutom har elektronisk sökare 3.690.000 punkter ger mer naturlig visning med en hög uppdateringsfrekvens som minskar mörklÀggningen.

Denna modell Àr lÀmplig för erfarna och professionella fotografer som krÀver trogen Ätergivning av alla detaljer i motivet som tas, oavsett om det Àr ett portrÀtt eller ett landskap.