Har SEO upphört?

Har SEO upphört?

De SEO Àr metoden för att optimera webbsidor, som syftar till att underlÀtta ökningen av resultatsidorna. Google han Àr uppenbarligen i spetsen för detta omrÄde och pÄ senare tid verkar han Àndra sin egen indexeringskriterier för att gynna kvalitetsinnehÄll jÀmfört med innehÄll baserat pÄ intressanta ord (nyckelord).

LÄS OCH: Internet.org börjar sin utmaning att föra internet till hela vĂ€rlden

Allt verkar ha börjat 2013 nÀr BigG har slutat slÀppa i uppgifter om sökordens popularitet och började krÀva mer selektiva parametrar i skapandet av webbplatser, frÄn enkel lÀsning av mÀngden trendnyckelord till begÀran om webbplatser, lÄnglivade, ordnade och med kvalitetsinnehÄll.

SEO Àr dock en mycket livlig marknad och mÀngden företag som lovar att ta webbplatser till första sidan i de viktigaste sökmotorerna Àr enorma. men i det ideala scenariot för Google SEO kan det bli omöjligt att tillskriva en stor del av webbplatsens poÀng anvÀndarnöjdhet.

BÄde webbplatschefer och de som kommer att göra narr av att skapa ett företag som Àr inriktat pÄ konsultation för sökmotorer mÄste anpassa sin tjÀnst genom att rikta in sig pÄ kvalitetsinnehÄll som kan lockar flest anvÀndare möjlig.

Gata