Hicon, armbandet med alla meddelanden du behöver, men utan tid (video)

Hicon, armbandet med alla meddelanden du behöver, men utan tid (video)

BÀrbara enheter lovar ofta att fÄ meddelanden till oss i rÀtt tid utan att slösa bort tid, men det finns en som har gÄtt lÀngre, överdriven ur en visuell synvinkel.

LÄS OCH: Armbandet Tomorrowland för att omedelbart fĂ„ vĂ€nner pĂ„ Facebook (video)

Hicon Social Bangle, som för nÀrvarande söker pengar pÄ Indiegogo, det Àr faktiskt ett snyggt stort armband, och absolut inte diskret, som innehÄller en serie fina stora plastikoner som kan bytas ut mellan dem. Varje ikon representerar en tjÀnst (sms, samtal, e-post, etc.) eller ett socialt nÀtverk och tÀnds och vibrerar nÀr ett meddelande kommer.

Och det Àr inte allt, den hÀr enheten med BlÄtand 4.0 lÄter dig utbyta information med andra telefonÀgare med ett enkelt handskakning. Armbandet kommer ocksÄ med en app som registrerar din plats och pekar pÄ personer nÀra dig som har liknande sociala profiler.

Hicon lovar att vara kompatibel med iOS, Android och nÀsta Windows-telefon, inuti finns ocksÄ en accelerometer, ett batteri som hÄller i 14 dagar och Àr vattentÀtt. Otroligt, det visar dig inte tiden, vilket innebÀr att du fortfarande mÄste ta din telefon ur fickan eller sÀtta pÄ en klocka för att veta vad klockan Àr. Om idén fortfarande inspirerar dig mÄste du betala 49 USD plus fraktkostnader och hoppas att crowdfunding-kampanjen gÄr igenom.