Honda CB300F – den bĂ€sta cykeln för nybörjare (foto)

Honda CB300F - den bÀsta cykeln för nybörjare (foto)

dÀr Honda CB300F 2015 Àr ett cykel riktad mot nybörjare det lovar rolig men sÀker körning till ett bestÀmt lÄgt inköps- och underhÄllspris. Denna modell Àr den nakna versionen av CBR300R som, förlorar en del av kÄpan, har lÀgre vikt och kostnad.

LÄS OCH: Den flygande cykeln kan vara din 2017

Med en vikt pÄ cirka 160 kg Àr cykeln byggd pÄ en stÄlrörstomme som vilar pÄ 17-tums hjul. Under sadeln hittar vi en encylindrig 4-ventilsmotor med tvÄ kamar och en förskjutning pÄ 286 cc, som kan slÀppa loss 31 hk vid 8500 rpm och garantera förbrukning i storleksordningen 30 km / L. För att slutföra bilden hittar vi sexvÀxlad vÀxellÄda, elektronisk insprutning och ABS.

Nyligen lanserades pÄ den amerikanska marknaden till ett pris av $ 4 000 (konkurrerar ocksÄ med begagnad marknad) CB300F det Àr inte en modell som fokuserar pÄ makt, men den gjordes för att ge ett prisvÀrt och sÀkert sÀtt att komma nÀrmare körande motorcyklar.

Om du funderar pÄ att köpa din första cykeln denna modell kan vara för dig och för tillfÀllet Àr rÄdet att vÀnta pÄslÀpp i Italien som, Àven om ingen information om priset har slÀppts, förvÀntas i slutet av hösten och under alla omstÀndigheter inom innevarande Är.

Gata