Hur du organiserar din bil och hÄller den snygg (foton och videor)

Hur du organiserar din bil och hÄller den snygg (foton och videor)

HÄll din bil i ordning det Àr för mÄnga mÀnniskor en underbar och ouppnÄelig dröm: trots alla avsikter som görs vid varje grundlig rengöring befinner vi oss i de flesta fall efter en kort tid tillbaka i utgÄngssituationen. Hur löser man dÄ detta problem? HÀr Àr nÄgra anvÀndbara rÄd.

LÄS OCH: Den matematiska formeln för livets svĂ„ra beslut

Rengör och kasta bort smutsen

qfwpapxiwessvrszibu4

Det gÄr inte att fly: det första steget för att hÄlla nÄgot rent och snyggt Àr stÀda det! Kasta bort reklamblad, flaskor och allt som har ackumulerats i din bil över tiden: rÄdet Àr att, tillfÀlligt, ocksÄ ta bort det du planerar att ha i bilen i framtiden: töm bilen helt för att vara sÀker att inte glömma nÄgonting du vill ta bort och samtidigt sÀtta tillbaka allt pÄ ett ordnat sÀtt.

Skapa en soptunna för framtida sopor

Bil organisera papperskorgen

PÄ samma sÀtt som det skapades första gÄngen Àr det troligt att du i framtiden kommer att behöva slÄss igen med kastbara föremÄl som ackumuleras i din bil. Varför inte förhindra problemet dÄ? Skapa en soptunna, till exempel med en plastbehÄllare för spannmÄl: den tar lite utrymme, Àr lÀtt att hitta och framför allt kan den vara stÀngd, för att undvika att spilla allt pÄ marken vid den första bromsningen.

Organisera din bil

organisera sjÀlvarrangemang

Nyckelordet för ordning Ă€r organisation: om platsen för allt Ă€r tydligt, desto svĂ„rare kommer du att sluta kasta det i bulk i det första tillgĂ€ngliga utrymmet. För att göra detta kan du börja frĂ„n handskfack, dĂ€r de i allmĂ€nhet finns dokument, handböcker instruktioner, olycksformulĂ€r och andra papper som kan behövas vid olika tillfĂ€llen – med en enkel dokumentarrangör kan du hĂ„lla dem tillgĂ€ngliga och stĂ€dade.

Allt pÄ sin plats: föremÄlen du alltid bÀr med dig

organisera bilprylar

För att avsluta Ă€r det nödvĂ€ndigt att hitta en plats för alla objekt och prylar som du ofta bĂ€r med dig, kanske i vĂ€ntan pĂ„ att de kan vara anvĂ€ndbara, och som sedan finns kvar i bilen, för glömska eller “för framtiden”. Den vĂ€n som inte ska underskattas, i det hĂ€r fallet, Ă€r den visir solskydd: du kan fĂ€sta en av de mĂ„nga arrangörer som Ă€r tillgĂ€ngliga till lĂ„g kostnad, dĂ€r du kan förvara pennor, anteckningar, laddkablar eller ljudkablar och allt som kan vara anvĂ€ndbart, förr eller senare, under en resa.

Din förtjÀnar en separat diskussion telefon: om du Àr bland dem som aldrig skiljer sig frÄn det och vill alltid ha det till hands utan att riskera att det, efter att ha placerats pÄ passagerarsÀtet, hamnar i nÄgot dolt hÄl som tvingar dig till otydliga stunts för att hitta det, du borde verkligen investera i ett stöd: det finns mÄnga modeller, bÄde universella och dedikerade till nÄgon specifik enhet. VÀlj den som passar dig bÀst, och varje gÄng du gÄr in eller ut ur bilen fÄr du snabb Ätkomst till din smartphone, undrar du hur du gjorde det innan du fick den.

ordna bilbrygga

Dessa var de rĂ„d grundlĂ€ggande för att behĂ„lla din egen effektiv och stĂ€dad bil: om du vill gĂ„ till “nĂ€sta nivĂ„” och komma fram till att ha skrĂ€ddarsydda containrar för varje objekt, passagerare och fack tillgĂ€ngliga, kan du titta pĂ„ det hĂ€r trevliga video-, som visar andra bra idĂ©er för att fĂ„ ut det mesta av utrymmet tillgĂ€ngligt för dig.

GATA: LifeHacker