Hur laddar jag ner & amp; Installera ny Facebook Messenger Desktop App

 Hur laddar jag ner & amp;  Installera ny Facebook Messenger Desktop App

Eftersom mĂ„nga av oss övar social distansering under Coronavirus-pandemin, blir videochatt- och konferensappar lĂ„ngsamt de viktigaste verktygen. Med dessa verktyg kan vi hĂ„lla kontakten med vĂ„ra vĂ€nner och familjemedlemmar. MĂ„nga företag introducerade funktionerna “Videosamtal” och “Videokonferenser” i sina appar och tjĂ€nster.

Den senaste som gick med i den viktiga poolen med videokonferensverktyg Àr Facebook Messenger. Ja, du lÀste rÀtt! Facebook Messenger har Àntligen sin egen stationÀra app. Skrivbordsappen gör det enklare att skicka meddelanden och videochatta med dina vÀnner och familjemedlemmar frÄn din dator.

Messenger-appen för skrivbord

Messenger-app för skrivbord

Den fristÄende Messenger-appen för skrivbord skiljer sig lite frÄn webbversionen eftersom den har fler funktioner. Messenger-skrivbordsappen har ocksÄ det vÀlbehövliga alternativet för mörkt lÀge.

Facebook tillkĂ€nnagav den nya stationĂ€ra appen pĂ„ Om Facebook. Stan Chudnovsky, VP för Messenger, sade: ‘Du kan videochatta pĂ„ din dator och hĂ„lla kontakten med vĂ€nner och familj över hela vĂ€rlden.’

“Med befolkningen i mĂ„nga lĂ€nder lĂ„sta för att förhindra spridning av COVID-19 Ă€r detta viktigare Ă€n nĂ„gonsin.”

Han uppgav ocksĂ„ att det har skett “en ökning med 100% av mĂ€nniskor som anvĂ€nder sin stationĂ€ra webblĂ€sare för ljud- och videosamtal pĂ„ Messenger.”

Funktioner i den nya Facebook Messenger-appen

Funktioner i den nya Facebook Messenger-appenFunktioner i den nya Facebook Messenger-appen

Messenger-appen för Windows och macOS introducerade de funktioner som saknades i webbversionen. NÄgra av de viktigaste funktionerna i Messenger Desktop App var Meddelande om nya meddelanden, mörkt lÀge, GIF-stöd, chatt synkroniseras över enheter, gruppvideosamtal etc..

Hur laddar jag ner och installerar Messenger Desktop-appen?

Appen Àr tillgÀnglig för bÄde Windows- och Mac-anvÀndare. För att ladda ner och installera Messenger-skrivbordsappen mÄste man gÄ till Microsoft Store eller Mac App Store. I App Store, sök efter Messenger och installera det direkt dÀrifrÄn.

Annars kan du klicka pÄ lÀnkarna nedan för att ladda ner programvaran pÄ PC.

Facebook Messenger – Windows
Facebook Messenger – MacOS

En gÄng installerad, öppna appen och logga in med ditt Facebook-konto. Nu kommer du att kunna videosamtal till dina vÀnner via Messenger-appen.

SÄ den hÀr artikeln handlar om hur man anvÀnder Facebook Messenger pÄ skrivbordet. Jag hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig! Dela det med dina vÀnner ocksÄ.