Hur man förstÄr vem som ansluter till ditt Wi-Fi-nÀtverk

Hur man förstÄr vem som ansluter till ditt Wi-Fi-nÀtverk

Wireless Network Watcher Àr en gratis programvara som Àr kompatibel frÄn Windows XP till Windows 8 som lÄter dig snabbt kontrollera vilka datorer eller enheter som ansluter till ditt Wi-Fi. En utmÀrkt och snabb lösning för att förstÄ om det finns nÄgon som utnyttjar det och att du kan jaga bort med en snabb lösenordsÀndring.

NÀr du har laddat ner programmet mÄste du bara starta det, ingen installation krÀvs, du behöver bara förstÄ hur de anslutna enheterna identifieras. För att göra detta Àr enhetsnamn, enhetsinformation och textfÀlt utan tvekan de mest anvÀndbara.

Om det inte rÀckte, kontrollera kolumnen NÀtverksadapterföretag dÀr enhetstillverkarens namn kan visas. Om du behöver ytterligare ledtrÄdar, försök att stÀnga av och slÄ pÄ alla objekt du kÀnner sÄ att du kan markera dem i listan.

TyvÀrr kan Wireless Network Watcher inte eliminera oönskade gÀster frÄn nÀtverket, sÄ du mÄste göra det sjÀlv genom att stÀnga av routern och Àndra lösenordet, och kanske blockera MAC-adressen för trickster i tjÀnst. Allt uppenbarligen direkt frÄn routersidan.