Hur man laddar ner och installerar Apple Mac OS X Yosemite Official Beta (video)

Hur man laddar ner och installerar Apple Mac OS X Yosemite Official Beta (video)

Sedan igĂ„r Mac OS X Yosemite beta. Om du har en mĂ€rkesdator tillgĂ€nglig Äpple och Ă€r du nyfiken pĂ„ att utforska de nya funktionerna sĂ„ mĂ„ste du skynda dig att hĂ€mta nedladdningslĂ€nken, eftersom de kopior som görs Ă€r bara en miljon.

LÄS OCH: 5 tips för att optimera din Mac och fĂ„ den att se ut som ny

För att fÄ din nedladdningslÀnk mÄste du registrera dig (Àven om du redan har deltagit i en offentlig beta) genom att ange din e-post pÄ webbplatsen för betaprogrammet för OS X. Efter ett tag fÄr du ett e-postmeddelande med procedur för att ladda ner och installera Mac OS X Yosemite pÄ din Mac.

JĂ€mfört med juniversionen, som slĂ€pptes till utvecklare under Worldwide Developers Conference, Ă€r den hĂ€r versionen verkligen mer stabil, men det Ă€r fortfarande en beta sĂ„ att den inte kommer att vara felfri. Apple rekommenderar installera systemet inte pĂ„ den dator du anvĂ€nder för importerade saker, men kanske pĂ„ en sekundĂ€r “reserv” -enhet.

Om du inte har en andra Mac för upplev betaversionen, Àr rÄdet att vÀnta pÄ hösten för officiell release nÀr installationen inte kommer att innebÀra sÀrskilda procedurer och framför allt kommer det inte att eliminera data och installerad programvara. Nedan följer en kort videoöversikt av de viktigaste innovationerna introducerade.

Gata