Hur man spelar in iPhone & amp; iPad-skÀrm utan Jailbreak

 Hur man spelar in iPhone & amp;  iPad-skÀrm utan Jailbreak

Det finns gott om programvara för skÀrminspelning som finns som Reflector, Good Screen Recorder, etc, vilket gör det möjligt för anvÀndare att spela in sin iPhone-skÀrm, men dessa program behöver en dator. I den hÀr artikeln har vi delat en enkel metod för att spela in iPhone, iPad-skÀrm utan jailbreak.

Apple-enheter som körs pÄ iOS 10 och senare har funktionen att spela in skÀrmen. Den inbyggda skÀrminspelaren för iOS klarar tillrÀckligt för att fÄnga skÀrmen pÄ din iPhone. Men vad hÀnder om din iOS-enhet inte Àr kompatibel med den senaste iOS-versionen?

Om du har anvÀnt en iPhone ett tag kanske du vet att Apple inte tillÄter anvÀndare att installera tredjepartsappar pÄ plattformen. Det finns gott om programvara för skÀrminspelning som finns som Reflector, Good Screen Recorder, etc, vilket gör det möjligt för anvÀndare att spela in sin iPhone-skÀrm, men dessa program behöver en dator.

Steg Spela in iPhone- och iPad-skÀrmen utan Jailbreak

Det finns ocksÄ mÄnga Cydia-appar för skÀrminspelning, men anvÀndare mÄste först jailbreaka sin enhet. SÄ att spela in skÀrmen pÄ iPhone Àr verkligen en svÄr uppgift. I den hÀr artikeln kommer vi att dela en metod som hjÀlper dig att spela in din iPad- eller iPhone-skÀrm utan jailbreak eller dator.

Steg för att spela in iPhone- och iPad-skÀrmen:

Steg 1. Först och frĂ€mst, öppna Safari-webblĂ€saren pĂ„ din iPhone eller iPad och besök denna URL – http://emu4ios.net/

Spela in iPhone- och iPad-skÀrmen

Steg 2. DÀrifrÄn mÄste du ladda ner och installera Emu4ios Store (Beta) pÄ din iOS-enhet.

Spela in iPhone- och iPad-skÀrmen

Steg 3. NÀr du Àr installerad mÄste du starta den nya Emu4ios-butiken pÄ din iPhone.

Steg 4. Det Ă€r i grunden en appbutik dĂ€r du kan ladda ner och installera appar frĂ„n tredje part. Du mĂ„ste söka och installera appen ‘Shou’.

Spela in iPhone- och iPad-skÀrmenSpela in iPhone- och iPad-skÀrmen

Steg 5. NÀr du har installerat öppnar du Shou-appen och registrerar dig med den. Du kan ocksÄ vÀlja att logga in med Facebook eller Google.

Spela in iPhone- och iPad-skÀrmen

Steg 6. Nu ser du tvĂ„ knappar. Du mĂ„ste trycka pĂ„ knappen ‘Starta inspelning’.

Spela in iPhone- och iPad-skÀrmen

Steg 7. För att anpassa inspelningen, tryck pÄ info-instÀllningsknappen. DÀrifrÄn kan du Àndra inspelningsformat, orientering, upplösning etc.

Spela in iPhone- och iPad-skÀrmen

Steg 8. LÀmna nu Shou-appen och spela in din iOS-skÀrm.

Spela in iPhone- och iPad-skÀrmen

Steg 9. För att stoppa inspelningen, öppna appen ‘Shou’ och tryck sedan pĂ„ ‘Stoppa inspelningen’

Det Àr det, du Àr klar! SÄ hÀr kan du anvÀnda Shou-appen för att spela in din iOS-skÀrm utan jailbreak eller dator.

Metoden som delas ovan Ă€r ganska enkel och du kan enkelt spela in din iPhone-skĂ€rm. Hoppas att den hĂ€r artikeln hjĂ€lpte dig att dela den med andra ocksĂ„. Om du har nĂ„gra andra tvivel, diskutera det med oss ​​i kommentarfĂ€ltet nedan.