Hur man tar 360 graders videor pÄ iPhone

Hur man tar 360 graders videor pÄ iPhone

Dags att ta 360 graders videor pÄ iPhone med hjÀlp av vissa appar som diskuteras i artiklarna och steg för steg guide för att ta 360 graders videor i din iOS-enhet. SÄ följ guiden för att fortsÀtta.

[dropcap]A[/dropcap] 360-graders video görs med en kameraram som samtidigt registrerar var och en av 360 graderna i en scen. Tittare kan stekpanna och vÀnda en 360-videos synvinkel för att titta pÄ den frÄn olika punkter. Om det Àr en chans att videon spelades in med en 360-ram eller en rund kamera-ram som lÀgger till 360-metadata till videodokumentet, kan du överföra en 360-video till din egen tidslinje pÄ ett liknande sÀtt som du skulle överföra vilken annan video som helst. Om videon spelades in med ett kameraramverk som inte lÀgger till 360-metadata i videodokumentet, lÀgger du till 360-metadata i videoklippet och tar sedan efter liknande steg för att överföra vilken annan video som helst till din tidslinje. Om videon spelades in med ett ramverk med 360 eller cirkulÀr kamera som lÀgger till 360 metadata till videodokumentet, kan du överföra en 360-video pÄ ett liknande sÀtt som du överför nÄgon annan video till en sida. PÄ av chansen att videon spelades in med ett kameraramverk som inte lÀgger till 360 metadata till videodokumentet eller pÄ chansen att du behöver stÀlla in videons underliggande introduktion och synfÀlt efter dessa medel:

    Följ oskiljbara steg frÄn dig om du vill lÀgga till vad som helst video till en sida Innan du distribuerar din video, tryck pÄ fliken Avancerat. Klicka sedan för att kontrollera behÄllaren bredvid. Den hÀr videon spelades in i 360 ° -organisation sÄ att fliken 360-kontroller visas. Klicka pÄ fliken 360-kontroller för att ha kapacitet att stÀlla in underliggande kameraintroduktion och synfÀlt för din video. Klicka pÄ Publiceringsfunktion.

LÀs ocksÄ: SÄ hÀr installerar du Georestricted Apps pÄ iPhone

Hur man tar 360 graders videor pÄ iPhone

Nedan har vi diskuterat nÄgra appar som du kan ladda ner och installera pÄ din iPhone för att ta 360-gradersfoton pÄ din iOS-enhet.

LÀs ocksÄ: Hur man Àndrar IMEI-nummer pÄ iPhone

# 1 Ricoh Theta 360 grader

Ta 360 graders videor pÄ iPhoneTa 360 graders videor pÄ iPhone

Ricoh Theta 360 graders sfÀrisk avancerad kamera Àr en mindre gadget med ett visst utnyttjande; fÄnga hela cirkulÀra fotografier. Theta visar sitt boende, med tanke pÄ att de flesta kameror krÀver att bilder ordnas för att uppnÄ en nivÄ som omfattar alla fotografier. Med Theta kan kunder fotografera en hel scen eller golvet, taken och var och en av de fyra delarna av en vistelse med en touch av en fÄngst.

# 2 ALLie av IC Real Tech

Ta 360 graders videor pÄ iPhoneTa 360 graders videor pÄ iPhone

IC Real Techs Allie Home-kamera liveströmmar, skivor och foton i 360 grader, sÄ att du kan se allt som hÀnder i ett rum samtidigt. Du kan ocksÄ anvÀnda ett VR-headset för att göra kamerans 360-graders se mycket mer uppslukande.

LÀs ocksÄ: Topp 10 bÀsta iPhone-appar för att trÀna din hjÀrna

# 3 Giroptic 360-kamera

Ta 360 graders videor pÄ iPhoneTa 360 graders videor pÄ iPhone

360-kameran frĂ„n GIROPTIC Ă€r den frĂ€msta ultra-överlĂ€gsna 360Âș-kameran som kommer igenom höljets begrĂ€nsning för att spela in hela existerande upplevelse bortsett frĂ„n allt annat i 360 °. För sĂ„ lĂ„ngt tillbaka som tvĂ„ Ă„r har vĂ„r grupp Ă€gnat sitt arbete Ă„t att erövra tidigare 360 ​​° specialbegrĂ€nsningar och har förestĂ€llt sig en nyckelkurs, med uppfinningsrik design och enkelt att anvĂ€nda grĂ€nssnitt. 360-kameran skapar en intressant, Ă€ggformad plan som sammanfogar tvĂ„ viktiga begrĂ€nsande utvecklingar: Tre, 185Âș fiskeögonfokuspunkter med optisk insamling som förmedlar företagets största synfĂ€lt Var och en av fokalpunkterna Ă€r synkroniserade till samtidigt fĂ„ngst och sammanfoga bilder kontinuerligt inuti kameran för att skapa en fantastisk helhetsvy

# 4 360flyg

Ta 360 graders videor pÄ iPhoneTa 360 graders videor pÄ iPhone

360fly 4K Àr en vattensÀker och stÀdad och stötsÀker 360-graders kamera. Den har ett standardstativfÀste, 64 GB inre lagring, en ensam hake för kraft och inspelning. Den bÀrbara applikationen gör det extremt enkelt att fÄnga, Àndra och dela dina 360-gradersfilmer till YouTube och Facebook.

ÅtgĂ€rder att vidta 360 ° video pĂ„ iPhone

    FĂ„nga ett 360 ° panorama av videor och ljud AnvĂ€nd beröring för att styra video Stereoskopiskt lĂ€ge för Google Cardboard och andra fackbaserade headset med intuitiv matning LĂ€s mer om varje 360 ​​° -video som tagits av Splash-communityn (beskrivning nĂ€r den togs) Gilla i 3D: Du kan trycka dubbelt var som helst för att uttrycka ditt gillar för ett omrĂ„de i Splash Se ett galleri med 360 ° -videorna du sjĂ€lv har tagit Dela alla Splash 360 ° -videoer till Facebook och lĂ„t dina vĂ€nner uppleva det i 360 ° -aktiverad spelare pĂ„ Facebook

LÀs ocksÄ: Topp 10 bÀsta hackingtricks och tips för iPhone

SÄ ovan diskussion handlar om Hur man tar 360-graders videor pÄ iPhone. AnvÀnd guiden sÄ kan du enkelt ta 360-gradersfoton och visa dem pÄ din VR-lÄda. Hoppas du gillar guiden, fortsÀtt dela med andra ocksÄ. LÀmna en kommentar nedan om du har nÄgra relaterade frÄgor med detta.