Hur & amp; Varför gÄ med i Windows 10 Insider Fast Ring

 Hur & amp;  Varför gÄ med i Windows 10 Insider Fast Ring

Windows Insider-programmet frÄn Microsoft Àr det fantastiska initiativprogrammet som slÀpps för anvÀndare av Window-enheter överallt för att ge dem det flexibla alternativet att gÄ med i utvecklingsprocessen och lÄt oss ta en titt pÄ guiden för att gÄ med i den.

[dropcap]T[/dropcap]de anvÀndare som ansluter sig till Insider-programmet fÄr förbyggda icke-slÀppta programuppdateringar för sina enheter genom vilka de antingen kan njuta av att fÄ tillgÄng till de nya funktionerna och hjÀlpa utvecklarna att göra programvaran mer stabil genom att ge dem olika anvÀndarundersökningar. Programmet kan anvÀndas i olika lÀgen för att fÄ uppdateringarna före release snabbt eller lÄngsamma uppdateringar som Àr mer stabila utgÄvor. Dessa olika sÀtt inkluderar Slow Ring och Fast Ring Insider; bÄda har olika effekter pÄ enheten. Den hÀr artikeln har skrivits i syfte att förklara den avancerade Windows Insider Fast Ring, sÀttet att ansluta den och skÀlen till att gÄ med den. Eftersom Windows Insider helt enkelt Àr ett utmÀrkt sÀtt att utveckla uppdateringarna lÄngt före slÀppdatumet pÄ din enhet sÄ Àr det mÄste veta mer om, det och sÀtten att gÄ med det[LÀsbarauppartikelnochfÄdÀrmedillustrativkunskapomWindows10InsiderFastRing![SimplyreadupthearticleandhencegaintheillustrativeknowledgeabouttheWindows10InsiderFastRing!

LÀs ocksÄ: Topp 10 bÀsta antivirusprogram för Windows 10

Hur och varför gÄ med i Windows 10 Insider Fast Ring

Metoden Àr ganska enkel och enkel och du behöver bara följa en enkel steg-för-steg-guide som diskuteras nedan för att fortsÀtta. Följ dessa steg för att gÄ med i Windows 10 Insider Fast Ring:

LÀs ocksÄ: SÄ hÀr skyddar du fjÀrrskrivbord med Remote Credential Guard i Windows 10

Steg för att gÄ med i Windows 10 Insider Fast Ring:

1. Först och frÀmst, öppna upp instÀllningar alternativ i Windows 10. För att göra det först klickar du först pÄ Windows-logotypen pÄ skrivbordet och dÀrifrÄn kan du sedan se alternativet InstÀllningar, klicka bara pÄ det och panelen InstÀllningar öppnas.

2. I instÀllningsappen som startar letar du efter ett annat alternativ Uppdatering och sÀkerhet som skulle placeras i den sista av de fullstÀndiga alternativen, klicka pÄ den.

Windows 10 Insider-program snabbtWindows 10 Insider-program snabbt

3. Du kan nu se alternativet att ringa Get Insider Preview Builds. För att starta med Insider-programmet, klicka pÄ knappen Komma igÄng under det hÀr alternativet och klicka sedan pÄ LÀnka ett Microsoft-konto ytterligare. Acceptera alla de uppmaningar som skulle uppstÄ medan steget lÀgger till att din enhet ocksÄ skulle starta om en gÄng efter proceduren!

4. GÄ tillbaka till alternativet Windows Insider Program efter ovanstÄende steg och leta efter alternativet VÀlj din InsidernivÄ.

Windows 10 Insider-program snabbtWindows 10 Insider-program snabbt

DÀr skulle du se nÄgra olika alternativ för att fÄ upp uppdateringarna frÄn utvecklarna som Slow Ring eller Fast Ring. Den snabba ringen ansluter dig till insiderprogrammet genom vilket de snabbaste uppdateringarna slÀpps pÄ förhand och installeras pÄ din enhet medan den lÄngsamma ringen fÄr de mer stabila versionerna av uppdateringar, desto lÄngsammare. VÀlj alternativet Snabb ringsignal och ditt val sparas efter det.

Windows 10 Insider-program snabbtWindows 10 Insider-program snabbt

5. GÄ till Windows Update-alternativet i vÀnstra rutan och leta dÀrefter efter uppdateringarna för att tvinga operativsystemet att söka efter nya byggnader eller uppdateringar. Om det skulle finnas nÄgra uppdateringar eller gör tillgÀngliga kan du kontrollera det och dÀrmed installera det nÀr som helst pÄ din enhet!

LÀs ocksÄ: SÄ hÀr ÄtgÀrdar du problem med Windows 10 Bluetooth fungerar inte

Varför gÄ med i Windows 10 Insider Program Fast Ring:

Den snabba ringen Àr det enda sÀttet att fÄ uppdateringarna och pre-release-byggnader lÄngt före de officiella uppdateringarna för din enhet och pÄ det sÀttet kan du gÄ till de helt nya funktionerna och funktionerna som du kan fÄ uppdateringarna. Den lÄngsamma ringen fÄr uppdateringarna efter mycket tid som den har slÀppts för den snabba ringen, men den Àr mer stabil Àn den snabba uppdateringen!

LÀs ocksÄ: Topp 10 bÀsta antivirusprogram för Windows 10

Och det hÀr handlade om Windows 10 Insider Fast Ring-programmet och hela metoden för att ansöka om det och skÀlen att gÄ för det verkligen. Windows 10 Insider Fast Ring Àr det utmÀrkta sÀttet att fÄ uppdateringarna frÄn pre-release frÄn utvecklarna och dÀrför skulle vi föreslÄ att gÄ för det öppet, men innan det föredrar vi ocksÄ att du har lite verklig kunskap om dess anvÀndning. Hoppas att du vill ha upp metoden, vi skulle vilja ha din njutning över metoden i kommentarerna!