Huset pÄ en lina (foto)

Huset pÄ en lina (foto)

Letar du efter en ursprunglig plats var man ska bo? Om du Àlskar fantastiska vyer, och du anser dig vara modigare Àn de flesta, a Sydney det kan finnas en byrÄ som vet vad som Àr rÀtt för dig.

LÄS OCH: Asdlkjhasldkj

Den hÀr byrÄn Àr Modscape, och Àr faktiskt en grupp designers av modulÀra hem, som skapade ett koncept för ett verkligt unikt hem: ett hus byggt bortom ett klippa.

De princip grunden för denna idé Àr sÄ enkel som den Àr innovativ: istÀllet för att bygga ett hus pÄ klippan, sÄ att det ser ut som ett objekt som Àr bortkopplat frÄn den omgivande miljön, varför inte integrera det i Australiens typiska klippavsatser? SÄledes fÄr det futuristiska huset utseendet pÄ en figurfigur som sticker ut frÄn bÄgen pÄ ett fartyg.

Huset Àr uppenbarligen bara ett projekt, brukade visa gruppens kunder hur man utnyttjar den extrema miljö som Àr typisk för Australiens kuster, men det verkar genomförbart genom former redan anvÀnt av Modscape: de har faktiskt studerat en uppsÀttning delar som kan byggas i fabriken och sedan monteras pÄ plats för att skapa ett stort utbud av konfigurationer, redo att anpassa sig till alla utrymmen.

L ‘inre av huset pĂ„ klippan Ă„terspeglar ocksĂ„ önskan att ge stor vikt vidomgivande miljö: minimal inredning, stora glasvĂ€ggar och öppna vyer förmedlar kĂ€nslan av att leva i ett enormt och outforskat utrymme.

Nedan hittar du ett galleri av bilder, dÀr utseendet pÄ huset, inredningen och strukturen, baserat pÄ fem vÄningar, visas. LÄt oss veta i kommentarerna: kan du bo pÄ en plats som denna?

Gata: Mashable