I USA öppnar den första varuautomaten för marijuana för allmÀnheten

I USA öppnar den första varuautomaten för marijuana för allmÀnheten

LÀkemedel Àr ett Àmne för pÄ diskussion i mÄnga lÀnder i vÀrlden. Strategin för förbud det har ofta visat sig vara ineffektivt och dyrt nÀr det gÀller mÀnskliga och ekonomiska resurser.

LÄS OCH: En studie för att förstĂ„ hur en man som vill locka kvinnor mĂ„ste dansa

I mÄnga amerikanska stater Àr trenden de senaste Ären att försöka reglera, med vÀldefinierade lagar, innehav och konsumtion av cannabisderivat. Ett exempel Àr Colorado dÀr de första butikerna köpte för anvÀndning fritidsaktiviteter de öppnade tidigare i Är.

I delstaten Grand Canyon aktiverades de första av American Green-företaget godisautomat av marijuana öppen för allmÀnheten, fram till nu i exklusiv anvÀndning av apotek.

AnvÀndningen av ZaZZZ, detta Àr namnet pÄ maskinerna, Àr reserverat för personer med behov medicinsk och innehar ett specialkort. Uppenbarligen handlar det inte bara om patientens uppmÀrksamhet, kanske för mycket skygg att dyka upp vid disken.

Den hĂ€r nya sektor affĂ€rer lockar mĂ„nga intressen och för nĂ€sta rĂ€kenskapsĂ„r förvĂ€ntas det bara fĂ„ in 133 miljoner dollar skatter. I vĂ„rt land, dĂ€r frĂ„gan fortfarande Ă€r mycket kĂ€nslig, kommer dessa distributörer att markera “sĂ„lt” under lĂ„ng tid framöver.

Gata