Immun bland de bÀsta i Europa för skydd av personuppgifter, dess kontroll övergÄr nu till institutionerna

KontaktspÄrningsappar i vÀrlden: Australier och turkar Àr de mest dygdiga, inte italienarna (foto)

Dom anlÀnder positivt och uppmuntrande nyheter för Immuni, kontaktspÄrningsappen som den italienska regeringen har antagit för att bekÀmpa och begrÀnsa COVID-19-pandemin. Förutom att ha uppnÄtt de första viktiga resultaten var appen berömde i flera avseenden.

Italien med Immuni Ă€r ett av fĂ„ europeiska lĂ€nder ad, kĂ€nd som konvention 108. Detta Ă€r vad som framgĂ„r av rapporten ””, en rapport som upprĂ€ttats a Europeisk nivĂ„. VĂ„rt land var ocksĂ„ ett av fĂ„, tillsammans med Frankrike, Finland, Belgien och Norge utarbetat en specifik lag för minska pĂ„verkan kontaktspĂ„rning av medborgarnas personuppgifter.

LÄS OCH: de bĂ€sta erbjudandena frĂ„n Prime Day 2020

Immuni utvecklades för Italien av ett företag födt i Danmark som erbjöd sig att samarbeta gratis till skapandet av appen. Appen Àr nu komma till ett slut dess utveckling och dÀrför, som förvÀntat, dess kontrollera nu byter den till, del och del. NÀsta steg kommer att vara integration med kontaktspÄrningsappar som Àr aktiva i andra europeiska lÀnder.

De positiva anteckningarna för Immuni de slutar inte hÀr: appen har gÄtt igenom FramgÄng granskningen av en akademisk institution som inte behöver introduktion efter de olika uppskattningarna frÄn mÄnga experter inom juridik, sÀkerhet, teknik och digital design. Kanske detta kan hjÀlpa till att övertyga dig, om du fortfarande inte var, att svara till det moraliska imperativet att anvÀnda den dagligen.

Via: Communications Courier