Irriterad av människor som pratar i telefon under körning, man kör i två år med en signalstoppare i bilen

Irriterad av människor som pratar i telefon under körning, man kör i två år med en signalstoppare i bilen

Jason Humphreys är medborgare i florida som inte gillar dem som använder telefonen under körning, och eftersom staten ännu inte har beslutat att straffa dem som gör det, körde han i två år på väg hem / arbete med en cellulär frekvensjammer i bilen tills de fick reda på det.

L√ĄS OCH: F√∂rb√§ttringarna av Google Car som driver sig sj√§lv

Målet med Humphreys det var uppenbarligen att undvika att vara omgiven av förare som distraheras av telefonen, ett syfte i sig ädelt, problemet är FCC han uppskattade det inte så mycket, för att göra det riskerade också att blockera nödsamtal, för att inte tala om att mobiltelefonstoppare är olagliga i USA och av den anledningen skickades mannen i böter på 48 000 dollar.

Telekommunikationsföretaget fick reda på det efter två år MetroPCS, som märkte signalbrister i samma område två gånger om året. Vid den tiden blev hon involverad FCC som använde sofistikerade interferensanalysmetoder och skickade patruller för att kontrollera den misstänkta vägsträckan.

Polisen insåg att de hade stoppat rätt person så snart deras radiosignal nollställts, vid vilken tidpunkt de inte behövde göra något annat än att kontrollera bilen, hitta jammaren och slå av rekordet bra.