Jyrobike: cykeln för att lÀra dig att Äka sÀkert (foto)

Jyrobike: cykeln för att lÀra dig att Äka sÀkert (foto)

Alla som har lÀrt sig att gÄ in cykel har gÄtt frÄn effektiv men enkel hjul vilket ökar stödet pÄ marken, vilket gör det praktiskt taget omöjligt att falla och hjÀlper till att bli bekant med fordonet. Jyrobike Àr en modern cykel för barn som tack vare en gyro motor integrerad, det lovar att ersÀtta de gamla hjulen sÄ att du kan utveckla en kÀnsla av balans med total sÀkerhet och rörelsefrihet.

LÄS OCH: Kör motorcykeln sĂ€krare med den förstĂ€rkta hjĂ€lmen

Konceptet bakom denna cykel Àr enkelt: i framhjulet finns en skiva med tillrÀcklig vikt som, genom att rotera i hög hastighet, ökartröghet undvika de skarpa svÀngarna, klassiska för första gÄngen pÄ en cykel.

Efter nÄgra Är av prototyper landar nu projektet Kickstarter med mÄlet att samla in 100 000 dollar. För dem som Àr intresserade av att ha en av modellerna sÄ snart som möjligt kan de donera $ 249 för 12-tumscykeln och $ 299 för den 16-tums, medan de bara Àr intresserade av hjulet, som kan monteras pÄ vilken modell som helst, priserna Àr respektive pÄ $ 129 och $ 149.

Jyrobike Àr endast designad för barn, frÀmst för problem relaterade till motorstorlek, men om kampanjen lyckas blir nÀsta mÄl vuxna, med hopp om att skapa modeller som hjÀlper mÀnniskor med fysiska problem att njuta av en cykeltur.

Om du Àr gudar förÀldrar var sÀrskilt försiktig, hÄll ett öga pÄ det hÀr projektet som kommer att rÀdda mÄnga knÀn och som vi rapporterar nedan ett bildgalleri.

Gata