Klotter: pennan som skriver i alla befintliga fÀrger

Klotter: pennan som skriver i alla befintliga fÀrger

Klottra Ă€r en innovativ “kameleont” penna som lĂ„ter dig att ta prov och lagra i fĂ€rger av föremĂ„len som den riktas mot, för att Ă„teranvĂ€nda dem i bĂ„de pappers- och digitala ritningar.

LÄS OCH: Lomo’Instant, den nya snabbkameran frĂ„n Lomography

Pennan, cirka 16 cm lÄng, kommer att finnas tillgÀnglig i tvÄ versioner: en att anvÀnda pÄ papper, med en patron integrerad, och den andra helt digital, för anvÀndning med en mobilapp.

klottra-2

För fÀrglÀsning integrerar Scribble a kolorimeter 16-bitars kan lagras i minne 1 GB, upp till 100 000 fÀrger. Patronversionen kommer att ha en mixer kunna dosera olika blÀck för att fÄ önskad nyans.

Mark Barker och Robert Hoffman, uppfinnarna av den specifika enheten, kommer snart att starta en kampanj Kickstarter, vilket gör att du kan bok pennan kostar 149,95 dollar för blÀckversionen och 79,95 dollar för den digitala versionen.

Vi Àr övertygade om att den hÀr gadgeten kommer att glÀdja mÀnniskor konstnÀrer och fans av grafik i allmÀnhet (Àven om det kvarstÄr tvivel om patronens autonomi) att de kommer att kunna hÄlla ett öga pÄ detta projekt genom att prenumerera pÄ det officiella nyhetsbrevet frÄn Scribble-webbplatsen.

Gata