Kommer Nintendo att presentera en ny konsol?

Kommer Nintendo att presentera en ny konsol?

De röster de ser vÀxer mer och mer Nintendo engagerad i utvecklingen av ny hÄrdvara, och som ser det redo att presentera det vid nÀsta E3 i Los Angeles.

LÄS OCH: Sony studerar framtiden för förstĂ€rkt verklighet

Enligt IGN citerar en tidigare anstĂ€lld pĂ„ Nintendo, och ospecificerade “flera kĂ€llor”, nĂ€rvaron av detta nya projekt pĂ„ den amerikanska mĂ€ssan, det viktigaste i sektorn, skulle göras, men det finns ingen detalj.

VideoGamer, gÄr till och med sÄ lÄngt som att sÀga att det redan kommer att finnas titlar att prova, och till och med rapporterar tekniska data, dÀr namnet pÄ de tvÄ systemen skulle vara Fusion DS Àr Fusion Terminal.

Det verkar ocksÄ som att Nintendo nyligen har registrerat ett patent relaterat till en pad eller ett kontrollsystem dÀr vissa delar skulle kunna utbytas. Ett nytt patent indikerar inte automatiskt ny hÄrdvara, men med tanke pÄ allt detta Àr det misstÀnkt om inget annat.

Uppenbarligen har Nintendo inte kommenterat spekulationerna, sÄ allt som ÄterstÄr Àr att vÀnta pÄ E3, instÀlld till 10 juni och dess vÀndningar.