Ladda din smartphone med campingbrÀnnaren (video)

Ladda din smartphone med campingbrÀnnaren (video)

SÄ original som det kan verka mÄste vi komma ihÄg det BioLite Àr inte ny pÄ idéer av denna typ: redan 2012 lanserade hon CampStove, the spis bÀrbar som kan hÄlla din eld levande med ett flöde av luft och samtidigt ladda en smartphone.

LÄS OCH: Solens sĂ€tt att lösa energikrisen

Med den hÀr nya kampanjen Kickstarterdock har företaget beslutat att gÄ Ànnu lÀngre och skapa ett objekt som kan avundas av de mest organiserade camparna: BioLite BaseCamp, en brazier som kan hÄlla upp till Ätta hamburgare, samtidigt som alla yngre brors tekniska funktioner bibehÄlls.

Den nya modellen representerar ett steg framÄt inte bara nÀr det gÀller storlek: förutom möjligheten att mata allt ditt utflyktsföretag, faktiskt lÄter BaseCamp dig ladda flera enheter samtidigt som integreras ljusindikatorer för att kÀnna till batteriets status och flammans vÀrme. Utöver detta finns det en liten USB-lampa, att aldrig hitta dig sjÀlv att laga mat i mörkret.

Denna lilla pÀrla kan vara din genom att dra nytta av Kickstarter-kampanjen, al pris pÄ 299 dollar. Skaparna lovar ocksÄ ankomsten av nya idéer i framtiden och Tillbehör (som faktiskt hÀnde för den första modellen) för att göra objektet Ànnu mer mÄngsidigt och intressant. Den största risken, vid denna tidpunkt, Àr att förvandla vandringen till en mycket lÄng kulinarisk utflykt.