Lego: 121 modeller lÀckt ut ur 2015-katalogen

Lego: 121 modeller lÀckt ut ur 2015-katalogen

Tydligen Àr inte ens de mest kÀnda fÀrgade tegelstenarna i vÀrlden sÀkra frÄn lÀckor. Under de senaste dagarna har konfidentiella bilder om Lego-modeller 2015.

Under nÄgra timmar var det faktiskt möjligt att ladda ner det hela samling av 121 bilder men, antagligen efter ingripanden ovanifrÄn, verkar lÀnken som möjliggjorde nedladdningen inte lÀngre vara tillgÀnglig. Hur som helst, nÀsta Är ser vÀldigt intressant ut för jag Lego fans, med mÄnga nya funktioner i raden Teknik och en stor ÄtergÄng till det förflutna.

LÄS OCH: Lego tĂ€nker pĂ„ en modell av Wall-E

Om det som lÀckt skulle Äterspegla sanningen kommer nya modeller av serien att distribueras Lego Pirates, en av de mest populÀra. Företaget uttalade sig sjÀlvklart inte om detta faktum, men lÀmnade en mystisk aura; dock sÄdana detaljerade bilder och vattenstÀmpeln lÀmnar nÄgra tvivel om Àkthet.

Även om katalogen inte lĂ€ngre Ă€r tillgĂ€nglig kan du ta en titt pĂ„ de fĂ„ bilder som fortfarande finns tillgĂ€ngliga, som vi rapporterar nedan, medan du för att fĂ„ en fördjupad titt bara mĂ„ste vĂ€nta pĂ„ den faktiska utgivningen pĂ„ marknaden för de olika monteringssats.

Gata