LG Velvet: 5G-programuppdatering tillgÀnglig

LG Velvet: 5G-programuppdatering tillgÀnglig

All information om LG Electronics LG Velvet

Tillverkaren LG Electronics ger en programuppdatering för 5G-versionen av sin nuvarande smartphone, LG Velvet. Enheten Àr gjord för 5G-nÀtverk av Deutsche Telekom och Vodafone med hjÀlp av en programvarupatch och bör dÀrmed uppnÄ nya topphastigheter.

I juni presenterade LG Electronics LG Velvet, som framför allt kÀnnetecknas av sin snygga design och enkla elegans. Nu har tillverkaren slÀppt en programuppdatering för smarttelefonens 5G-anslutning.

LG erbjuder sammet i tvĂ„ versioner: LG Velvet (4G / LTE-version) och LG Velvet 5G. Ägare av 5G-versionen som Ă€r kunder hos Deutsche Telekom eller Vodafone kan nu surfa pĂ„ det snabba 5G-nĂ€tverket tack vare den nya programuppdateringen v10i. Som LG Electronics förklarade i ett pressmeddelande mĂ„ste anvĂ€ndare av LG Velvet ha 5G-alternativet aktiverat med sin mobiloperatör och installera den nya programuppdateringen pĂ„ sin smartphone.

LG Velvet 5G levereras med en 6,8-tums OLED-skÀrm, Snapdragon 765, 8 GB RAM och 128 GB (utbyggbart via SD-kort), en trippelkamera med 48 MP huvudlins med optisk bildstabilisering, 8 MP vidvinkelkamera och en djupgivare. Android 10-telefonen Àr utrustad med ett 4 300 mAh-batteri. BÄde LTE Velvet och Velvet 5G Àr kompatibla med LG: s Dual Screen-tillbehör och stylus.

LG Velvet 5G lanserades i juli till ett pris av 649 euro (RRP). Gatapriset, till exempel pĂ„ Amazon, Ă€r för nĂ€rvarande 474 euro. 4G-varianten (Snapdragon 845 istĂ€llet för Snapdragon 765) Ă€r för nĂ€rvarande över disk för ett gatupris pĂ„ knappt 399 euro – till exempel pĂ„ Mediamarkt. LĂ€s mer om skillnaderna mellan LG Velvet och LG Velvet 5G i den hĂ€r artikeln.

Mjukvaruuppdateringen för LG Velvet 5G Àr redan tillgÀnglig.

KĂ€lla: LG pressmeddelande

Annons: UpptÀck de senaste LG-smarttelefonerna pÄ Amazon nu ocksÄ populÀrt bland Areamobile-lÀsare: LG Velvet kommer snart ocksÄ att finnas i en LTE-version.  Genom att klara sig utan 5G och Snapdragon 845-chipset vill LG erbjuda 4G-enheten billigare Àn en 5G-bror.mobil

LG: 4G-versionen av LG Velvet levereras med gammalt flaggskepp chipset och billigare pris

LG har lanserat en LTE-version av sin Velvet. Den enda skillnaden Àr chipset och det betydligt lÀgre priset. LG Velvet: Elegant mellanslagsenhet kommer att finnas tillgÀnglig i junimobil

LG Velvet: Elegant mellanklass-enhet kommer i juli

Med sammet kommer LG att erbjuda en mycket snygg enhet för mellanklassen i juli. Det exakta lanseringsdatumet Àr fortfarande öppet. LG Velvet: FörsÀljningen börjar i junimobil

LG Velvet: FörsÀljningen börjar i juni

Med en stor skÀrm till ett förmodligen lukrativt pris vill LG samla poÀng med sammet. Nu har försÀljningen startat

Vi har markerat affiliate-lÀnkar med en asterisk. Vi fÄr en liten provision för ett köp via vÄr lÀnk och kan dÀrmed delvis finansiera den kostnadsfria webbplatsen med denna inkomst. Det finns inga kostnader för anvÀndaren.

Tillbaka

1 2 LG Velvet: 5G-programuppdatering tillgĂ€ngligBildgalleri för “LG Velvet: 5G-programuppdatering tillgĂ€nglig”