Libratone Q ADAPT: Hi-end Bluetooth-hörlurar anlÀnder ocksÄ till Italien (foto)

Libratone Q ADAPT: Hi-end Bluetooth-hörlurar anlÀnder ocksÄ till Italien (foto)

Libratone Àr ett ganska kÀnt företag, Ätminstone utomlands, för sina trÄdlösa högtalare. Nu bÀr han officiellt sin Q ADAPT OcksÄ i Italien, hörlurar BlÄtand som gör ljudkvalitet, uppmÀrksamhet pÄ material och nÄgra exklusiva funktioner i deras stridsrop.

SÀrskilt City Mix, ett brusreduceringssystem som gör att det kan justeras för att passa alla situationer. I ett flygplan Àr det till exempel möjligt att stÀlla in det till maximalt, medan det gÄr att gÄ att filtrera en del av ljudet frÄn utsidan nÀr man gÄr.

LÄS OCH: Roccat Cross, dubbla mikrofonspelhörlurar

Kontrollerna berörs sedan och av denna anledning Q ADAPT de har inga synliga knappar som erbjuder en ren design med jÀmna och kontinuerliga linjer. BekvÀm möjligheten att anvÀnda dem med en konventionell jackkabel för alla de gÄnger du har slut pÄ batteri.

Libratones Q ADAPTs finns redan att köpa pĂ„ den officiella webbplatsen, med fördelen av sĂ€ndning Ă€r fri retur, med 30 dagars pengarna tillbaka-garanti. Priserna placerar dock dessa hörlurar pĂ„ en relativt hög nivĂ„ hög; faktiskt för ett par Q ADAPT pĂ„ örat det tar 249 €.

F ADAPT: DE NYA LIBRATON BLUETOOTH-HÖRTELEFONERNA

Aktiv brusreducering och högkvalitativt ljud för att njuta av din favoritmusik i komfort och stil, trÄdlöst.

24 november 2016 (Köpenhamn, Danmark) – Libratone, en etablerad ledare pĂ„ marknaden för ljudlösningar, har ocksĂ„ gjort de nya hörlurarna tillgĂ€ngliga för Italien F Anpassa med systemet CityMixℱ för Active Noise Control (ANC) som gör det möjligt för anvĂ€ndare att anpassa ljudet till sin omgivning. Designad för att helt njuta av ‘trĂ„dlös’ frihet, maximal hĂ„llbarhet och anvĂ€ndas hela dagen: de nya trĂ„dlösa hörlurarna F Anpassa garanterar utmĂ€rkt akustik och maximal komfort tack vare lĂ€derklĂ€dsel och mjuk stoppning. De kĂ€nnetecknas av den omisskĂ€nnliga Libratone-designen – flera gĂ„nger belönade med viktiga internationella utmĂ€rkelser – och finns i de tvĂ„ eleganta fĂ€rgerna “Stormy Black” och “Cloudy White”.

Hörlurar F Anpassa sÀljs online till det rekommenderade priset pÄ 249,00 euro och Àven tillgÀnglig i Libratone-butiken. Shopping i Libratone-butiken garanterar gratis retur av produkter inom 30 dagar efter köpet i hela Italien och Europa.
Den karaktĂ€ristiska och originalförpackningen – sĂ„ speciell att den inte behöver förpackas om du mĂ„ste göra en present – inkluderar Ă€ven den analoga reservkabeln nĂ€r Bluetooth-anslutningen inte Ă€r tillgĂ€nglig.

Lita pĂ„ CityMix ℱ för att bestĂ€mma vad och hur mycket du ska lyssna pĂ„ i din stad

Som pendlare och resenĂ€rer vet Ă€r det inte tillrĂ€ckligt att aktivera brusreduceringssystemet för att hitta rĂ€tt balans mellan omvĂ€rlden och vad du lyssnar pĂ„ i hörlurarna. Med de nya Libratone Q Adapt-hörlurarna med CityMix ℱ kan du alltid sĂ€kerstĂ€lla högsta kvalitet, vilket gör att du kan stĂ€lla in ANC-systemet till nivĂ„ 4 – till exempel i de mest bullriga situationerna pĂ„ kontoret nĂ€r det finns behov av större isolering – och sedan sĂ€nka det till nivĂ„n 1 eller 2 nĂ€r du gĂ„r eller rör dig i trafiken. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kan du alltid njuta av den bĂ€sta ljudupplevelsen var du Ă€n Ă€r, nĂ€r som helst.

De nya Libratone Q Adapt-hörlurarna Ă€r bekvĂ€ma och lĂ€tta att bĂ€ra, ansluter till vilken Bluetooth-kĂ€lla som helst och integrerar en mikrofon inuti hörlurarna för maximal bekvĂ€mlighet. Mycket enkelt och intuitivt, pekgrĂ€nssnittet lĂ„ter dig styra CityMix ℱ -systemet, uppspelning av din favoritmusik, telefonsamtal och den egenutvecklade “Hush” -funktionen för att justera volymen med en enkel handgest. Hörlurarna integrerar ocksĂ„ nĂ€rhetssensorer som avbryter musikuppspelning och inaktiverar eventuell brusreducering nĂ€r de inte anvĂ€nds. Och för att njuta av din favoritmusik tillsammans kan du ansluta tvĂ„ hörlurar via Bluetooth till en enda enhet.

”Att höja volymen nĂ€r det Ă€r mycket buller runt oss fungerar inte alltid. Ibland Ă€r det fortfarande inte möjligt att lyssna pĂ„ musik som bĂ€st, men framför allt för hög volym kan vara skadlig för hörseln. Samtidigt kan det Ă€ven vara farligt att stĂ€lla in ANC-brusreduceringsfunktionen till maximalt, sĂ€ger Jan McNair, VD för Libratone. ”NĂ€r man gĂ„r genom en stadsgator eller tar kollektivtrafik Ă€r det nödvĂ€ndigt att kunna höra ljudet som kommer utifrĂ„n för att kunna reagera snabbt vid fara. CityMix ℱ -funktionen lĂ„ter dig njuta av fantastiskt ljud och perfekt brusreducering, var du Ă€n Ă€r under dagen. ” McNair tillĂ€gger: “ANC-funktionen utan att anvĂ€nda externa batterier Ă€r revolutionerande: den erbjuder otrolig frihet och rörlighet.”