Litet, smart och kostar 200 €: hĂ€r Ă€r den första tvĂ€ttmaskinen frĂ„n Xiaomi

Litet, smart och kostar 200 €: hĂ€r Ă€r den första tvĂ€ttmaskinen frĂ„n Xiaomi

Ta nÄgot föremÄl, ge det till Xiaomi och kommer att göra det smart. Allvarligt talat verkar den nya produkten som Àr mÀrkt av den kinesiska smartphone- och elektronikjÀtten verkligen förkroppsliga detta koncept. Det Àr faktiskt Xiaomi MiniJ en tvÀttmaskin som trots sin extrema kompakthet erbjuder mÄnga funktioner.

Det föddes pÄ crowdfunding av Xiaomi och bland dess mest mÀrkliga funktioner finns det utan tvekan dess storlek: 500 x 630 x 380 mm. Den sitter tyst pÄ ett bord och Àven om lasten Àr begrÀnsad till 2,8 kg bakom korgen, synlig tack vare den klassiska hyttventilen, döljer den en vÀxelriktarmotor tillverkad av Amotec Kore DD och Suspa stötdÀmpare. Helheten vÀger 34 kg.

LÄS OCH: USB-kylen för burkar, vĂ„rt test

MiniJ kan uppenbarligen ansluta till smarttelefonen via den relativa appen som lÄter dig övervaka dess status och starta de olika tvÀttcyklerna, totalt 14 inklusive den desinficerande som nÄr 95 ° C och lovar att 99,99% av bakterierna dödas . Som ofta Àr fallet med produkter Xiaomi denna smarta tvÀttmaskin lanseras ocksÄ pÄ en intressant figur.

Under de nÀrmaste timmarna kommer det att lÀggas pÄ företagets crowdfunding-plattform till ett pris av 1 499 yuan, cirka 200 euro till vÀxelkursen. Om gadgeten lyckas, kanske den kommer permanent in i erbjudandet Xiaomi och kanske kommer den, mer eller mindre direkt, ocksÄ till Italien men vid den tidpunkten kommer priset verkligen att ha stigit.

Via: Gizmochina