Logitech introducerar tvÄ nya stationÀra högtalare, kompletta med subwoofer och trÄdlösa kontroller (foto)

Logitech introducerar tvÄ nya stationÀra högtalare, kompletta med subwoofer och trÄdlösa kontroller (foto)

Logitech tillkÀnnager det nya idag Z407 Bluetooth-högtalarsystem med Subwoofer och det innovativa trÄdlös styrenhet. Dessa högtalare, med ett uppslukande och tydligt ljud och djup bas, ger alla arbetsytor och spel en extra touch av stil.

Z407s Àr utrustade med en 2.1 högtalarsystem med en toppeffekt pÄ 80 watt. FrÄn skarpa höga toner till kraftfulla lÄga och mellantoner och djup bas kompromissar Z407 aldrig ljudkvaliteten. Subwoofer erbjuder en rik och full ljudupplevelse för musik, filmer och spel.

Att njuta av frihet har aldrig varit lÀttare tack vare trÄdlös kontrollratt. Med en trÄdlöst rÀckvidd pÄ 20 meter, med ratten kan du justera ljudet direkt frÄn skrivbordet eller frÄn hela rummet. Ett klick Àr allt som krÀvs för att starta, pausa, hoppa över eller spola tillbaka lÄtar, stÀnga av ljudet, kontrollera volymen och aktivera baslÀget. Det Àr sÄ enkelt att du inte ens behöver gÄ ur soffan.

Z407 ovala satellithögtalare finns ielegant grafitgrÄ fÀrg och Àr tÀnkta att vara högtalare flera positionerde kan faktiskt placeras vertikalt eller horisontellt. Z407s Àr utformade för att passa enkelt Àven under en bildskÀrm, en elegant platsbesparande lösning. Med flera anslutningslÀgenkan du titta pÄ filmer, ladda ner musik och spela videospel direkt frÄn din dator, smartphone eller surfplatta, som Z407s Àr kompatibel med Bluetooth 5.0, USB och 3.5 mm extraingÄng.

Fördjupa dig i det otroliga ljudet frĂ„n det nya Z407 Bluetooth-högtalarsystemet perfekt för dina passioner och för spel och med trĂ„dlösa styrenheter. Högtalarna kommer att finnas tillgĂ€ngliga över hela vĂ€rlden frĂ„n och med Ă„r 23 oktober pĂ„ Logitech.com och andra online-Ă„terförsĂ€ljare till ett pris av 89,99 €.