Lomo’Instant, den nya snabbkameran frĂ„n Lomography

Lomo'Instant, den nya snabbkameran frÄn Lomography

Lomografi, det vĂ€lkĂ€nda mĂ€rket retrokameror, har just lanserat ett projekt pĂ„ Kickstarter för att finansiera sin senaste idĂ©: han befinner sig faktiskt i produktionsluften Lomo’Instant, den första omedelbara kameran i sitt slag.

LÄS OCH: 8 enkla tips för det perfekta skottet

Lomo’instant kommer ut lite frĂ„n de traditionella scheman Lomo, kameror som i allmĂ€nhet kĂ€nnetecknas av en enkel anvĂ€ndning och avsaknad av instĂ€llningar: underhĂ„llande i fotografierna i mĂ€ttade fĂ€rger och det “vinjett” stil som har kĂ€nnetecknat hela serien, integrerar faktiskt en serie av funktionalitet det kan bara vĂ€cka intresse.

Först och frĂ€mst, naturligtvis skriva ut: Med hjĂ€lp av Instax Mini-filmer producerade av Fujifilm kommer Lomo’instant omedelbart att producera trycket av vĂ„ra “fĂ„ngster”. Utöver detta, ett nytt system med utbytbara linser: genom att modifiera linsen pĂ„ kameran Ă€r det möjligt att fĂ„ olika typer av foton, anpassa den nu kĂ€nda stilen till nĂ€rbilder, vidvinklar, fisköga och mer. Denna frihet har kanske bidragit till behovet av att ocksĂ„ införa olika fotograferingslĂ€gen med justeringar av exponeringstider och fokus.

lomo instant

Kampanjen pÄ Kickstarter har pÄ bara tvÄ dagar i stort sett överskridit mÄlet för 100 000 dollar: produktionen av den nya modellen Àr dÀrför nu sÀker. Om du vill utnyttja detta ögonblick för att fÄ det till ett introduktionspris, finns det paket som börjar till priset av 69 $.

Vi lÀmnar dig dÄ till ett galleri av bilder och al presentationsvideo av denna nya produkt, som genom att kombinera filmens charm med modernare lösningar ger lomografi till det efterlÀngtade nÀsta steg. Kommer att lyckas? Traditionalisterna kommer antagligen att ha nÄgot att sÀga, men med tanke pÄ resultatet av insamlingen Àr vi sÀkra pÄ att en stor del av allmÀnheten kommer att vÀlkomna denna nyhet mer Àn gynnsamt.

GATA: GrÀnsen