London Heathrow Airport kan bli en futuristisk stad

London Heathrow Airport kan bli en futuristisk stad

Om du nÄgonsin har rest till England har du hÀnt att du stannade vidHeathrow flygplats. Denna infrastruktur Àr ett nervcentrum för ditt land, sÀrskilt för att trafiken för resenÀrer, som 2013 översteg 70 miljoner mÀnniskor, ökar varje Är. De Londons borgmÀstare Boris Johnson han arbetar med ett kolossalt projekt för att förvandla flygplatsomrÄdet till en riktig stad.

LÄS OCH: PĂ„ DĂŒsseldorfs flygplats parkerar roboten bilen dĂ€r

Enligt borgmÀstarens plan skulle Heathrow Airport gÄ flyttat till ny plats, medan den nuvarande positionen skulle byggas ett bostadscentrum med 190 000 invÄnare och en berÀknad kostnad pÄ 170 miljarder dollar. Kritiken mot detta projekt kommer frÄn alla hÄll frÄn det nationalist, orolig för att flytta, till miljöaktivisten, som anser att investeringar i denna typ av resurser Àr vÀrdelösa och skadliga.

ÄndĂ„, sĂ„ ambitiöst och dyrt som det Ă€r, jag begrepp för denna stad gjord av tre grupper av arkitekter, som vi rapporterar i galleriet nedan, kan bara betraktas som fascinerande. Det Ă€r fortfarande för tidigt att veta om projektet nĂ„gonsin kommer att genomföras, sĂ„ allt som Ă„terstĂ„r Ă€r att vĂ€nta nĂ„gra Ă„r och vĂ€nta pĂ„ nyheter frĂ„n staden som aldrig sover.

Gata