Lumos Ultra är den perfekta hjälmen för cyklister runt staden (video)

Lumos Ultra är den perfekta hjälmen för cyklister runt staden (video)

Kickstarter ett nytt crowdfunding-projekt lanserades som finansierades 100% på bara 4 minuter (och vi talar om ett mål på 54 029 €). Låt oss prata om Lumos Ultra, a smart cykelhjälm med alla funktioner du kan behöva och ett ganska bra pris.

Lumos Ultra är en hjälm utrustad med 3 lysdioder: en front, vit och två röda på baksidan. Den förstnämnda fungerar som en strålkastare, medan den senare har till uppgift att göra cyklisten synlig på natten och fungera som riktningspilar.

Allt detta naturligtvis ur ett smart perspektiv: systemet är kompatibelt med vissa Apple Watch-gest och har enapp support som låter dig anpassa hjälmens beteende. Och om du undrar: ja, laddning sker via USB-C.

LÄS OCH: Mobilitetsbonus på Amazon: hur man begär det och vilka cyklar och skotrar som ska köpas

Uppenbarligen saknas det inte alla säkerhetsfunktioner du kan behöva, med möjlighet att begära en version med MIPS-teknik. Lumos Ultra finns i 3 storlekar och många olika färger för att anpassa sig till var och en av oss.

Lumos Ultra är ett projekt som redan har nått 750 000 euro i finansiering på Kickstarter. Om du vill förbeställa en av dessa hjälmar (med beräknad leverans i november 2020), vet du att standardversionen kostar 79 $ ($ 99 i slutet av kampanjen), medan den med MIPS kostar $ 109 ($ 139 i slutet av kampanjen).