Manchester United förbjuder anvÀndning av surfplattor pÄ arenan

Manchester United förbjuder anvÀndning av surfplattor pÄ arenan

De av er som besöker steg du har mÀrkt, kanske genom att aktivt delta i den hÀr trenden, hur mÄnga mÀnniskor svÀnger en elektronisk enhet för att fÄnga den bÀsta ÄtgÀrden pÄ video eller för att ta en enkel selfie. FrÄn nÀsta fotbollssÀsong, Ätminstone i England, kan saker och ting förÀndras.

De Manchester United, ett av de mest kÀnda fotbollslagen i vÀrlden, har godkÀnt ett direktiv för nÀsta sÀsong som förbjuder anvÀndning av surfplattor och bÀrbara datorer i Old Trafford stadion.

LÄS OCH: RoboCup 2014: fotbolls-VM för robotar

Egentligen finns det ingen begrÀnsning av mÀrke eller typ, men alla enheter som Àr större Àn 150 mm x 100 mm Àr förbjudna. Anledningarna till denna nya regel Àr relaterade till sÀkerhetsfaktorer.

I likhet med vad som hÀnder pÄ flygplatser Àr rÀdslan att noggrant förklÀdda apparater kan rymma tillrÀckligt med sprÀngÀmnen för att orsaka allvarliga skador.

Om Ă„ ena sidan fansen mĂ„ste ge upp att ta med sig de mest “skrymmande” enheterna, kommer den hĂ€r regeln att göra Old Trafford-stadion sĂ€krare och vem vet att det ocksĂ„ kommer att undvika nĂ„gra grĂ€l pĂ„ grund av hinder.

Gata