Marty McFly-skor frÄn Back to the Future till försÀljning snart

Marty McFly-skor frÄn Back to the Future till försÀljning snart

De kommande Ären som Marty McFly, stjÀrna till Tillbaka till framtiden, besökt tack vare tidsmaskinen nu har anlÀnt och har medfört mÄnga besvikelser: vi har inte flygbilar eller skateboards, bioaffischer blir inte levande nÀr vi passerar och vÄra jackor kan Ànnu inte torka sig . Bland de saker som vi kanske inte lÀngre behöver Ängra Àr dock det futuristiska skor lampor som bÀrs av Marty 2015.

LÄS OCH: En flödeskanal för din bil

Nike, tillverkaren av skorna i filmen, hade faktiskt redan försökt förverkliga dem och skapade för nÄgra Är sedan Air MAGs, inspirerade av filmmodellen och sÄldes i begrÀnsad utgÄva, fördelar intÀkterna till grunden för forskning om ett botemedel mot Parkinsons sjukdom grundad av skÄdespelaren Michael J. Fox, som lider av denna sjukdom.

Den hÀr gÄngen Àr det dock att försöka HalloweenCostumes.com, som tecknade ett avtal med Universal Studios för att anvÀnda rÀttigheterna till filmens design och logotyp. Skorna matchar helt utseendet pÄ de som bÀrs av Marty McFly, och inkluderar Àven krok och ögla och ljus.

Drivs av en batteri internt uppladdningsbart tack vare en USB-kabel förvÀntas skorna i slutet av september och kommer att ha en pris pÄ $ 99.

GATA: Engadget