McLaren P13 och P1 spÄr: nya modeller kommer 2015 (foton)

McLaren P13 och P1 spÄr: nya modeller kommer 2015 (foton)

Marknadsföringen av McLaren nĂ€sta modeller förvĂ€ntas 2015. Utvidgningen av sortimentet möjliggjordes tack vare de goda ekonomiska resultat som uppnĂ„ddes 2013, med en vinst pĂ„ 4,5 miljoner pund. “P1-banan” och P13 Ă€r tvĂ„ bilar med olika mĂ„l, men som lovar att utvidga företagets anvĂ€ndarbas till att producera enheterna till 4000 per Ă„r.

LÄS OCH: Toyota förestĂ€ller sig bilen med en LED-huva

“P1-banan” kommer att vara en bil som inte godkĂ€nts för anvĂ€ndning pĂ„ vĂ€gen och kommer dĂ€rför bara att förbli pĂ„ kretsarna. Inköpet av denna modell kommer att vara begrĂ€nsat till endast 375 kunder som har köpt den konventionella P1-modellen. Enligt tillverkaren kommer detta att vara den mest kraftfulla McLaren nĂ„gonsin producerad, med en dubbel-turbo hybrid V8-motor som kan utveckla 916 hk.

Den andra modellen som presenteras, P13, kommer att vara en nyhet för varumÀrket och fokusera pÄ en mindre elitklient. Denna tvÄsitsiga sportbil med kolfiberram blir direkt konkurrent för modeller som Porsche 911. Det kommer att finnas fler versioner tillgÀngliga, varav definitivt en Spindel med taklucka.

Allt som ÄterstÄr Àr att vÀnta till 2015 för att se dessa modeller i aktion, medan vi för tillfÀllet Àr nöjda med fotogalleriet som vi lÀmnar dig att följa.

Gata