Med Google Duplex kan du nu boka tid hos frisören eller frisören

Med Google Duplex kan du nu boka tid hos frisören eller frisören

Under det avlÀgsna Google I / O 2018 hade Mountain View-företaget presenterat en ganska speciell teknik som heter Google Duplex, utformad som en extra funktion av Google Assistant som lÄter dig interagera med mÀnsklig personal istÀllet för anvÀndare, till exempel för boka tid. Avgick frÄn USA och anlÀnde sedan till andra lÀnder, inklusive Italien, till möjligheten att boka bord pÄ en restaurang, Nu Big G har gjort kapaciteten pÄ reservera en plats till anvÀndaren hos frisören och frisören.

Nyheten har redan landat i USA, men inte för alla, dÀr vissa anvÀndare har lyckats be Google Assistant att ring salongen valt att begÀra en tid och förklarar dag och den tidslucka favorit. Nackdelen Àr att den hÀr funktionen bara stöder tre typer av tjÀnster: en herrklippning, en damklippning eller en allmÀn frisyr, som anges av. DÀrför Àr det nödvÀndigt för kunden att ringa personligen vid olika behov.

LÄS OCH: Allt du behöver veta om Amazon Prime Day 2020 i Italien

Behöver för att specificera att Duplex artificiella intelligens varnar sÀljaren om att samtalet pÄgÄr den Àr automatiserad och det kommer dÄ registrerad. Vid denna tidpunkt Àr det upp till samtalspartnern att ge eller inte samtyckeoch i fallet med det andra alternativet kommer samtalet att skickas direkt i anvÀndarens hÀnder, som mÄste slutföra operationen sjÀlvstÀndigt. Som redan anges ovan Àr denna funktion tillgÀnglig endast i USA och det Àr inte kÀnt nÀr det kommer att landa nÄgon annanstans.

Via: The Verge