Micro, den lilla och prisvÀrda 3D-skrivaren

Micro, den lilla och prisvÀrda 3D-skrivaren

De 3D-skrivare just nu Àr de fascinerande, men vÀldigt dyra föremÄl, men som med alla produkter sjunker priserna snabbt för att nÄ allmÀnheten med hemlösningar, som Micro.

LÄS OCH: SITU den smarta skalan som hjĂ€lper dig att gĂ„ ner i vikt

Micro det Àr faktiskt en liten 3D-skrivare, som pÄ bara 11 minuter har uppnÄtt pÄ Kickstarter lÄngt över de 50 000 $ som krÀvs för att starta projektet, och Àr pÄ vÀg att lÀtt överstiga 100 000 dollar.

Även om han inte har rĂ„d att skapa för komplexa föremĂ„l, Micro riktar sig till kunder som letar efter en produkt lĂ€tt att anvĂ€nda och utan för mycket ambition, för vilka smĂ„ föremĂ„l rĂ€cker, sĂ„som juveler, hĂ€ngen eller smĂ„ knick-knacks.

Dess starka punkt bör vara hastighet, det verkar faktiskt att skriva ut 3D-objekt det tar mindre Àn en timme att anvÀnda PLA-filament Àr magmuskler

De maximalt möjliga objektdimensionerna Àr 116 mm höga med 109 mm x 113 mm bas, vilket krymper till 91 mm x 84 mm nÀr objektet överstiger 74 mm i höjd.

Priset för tillfĂ€llet varierar beroende pĂ„ nĂ€r du vill köpa det: om du spenderar 299 € fĂ„r du det i december, för 899 € fĂ„r du prototypen i augusti.