Microsoft introducerar Surface Pro 3

Microsoft introducerar Surface Pro 3

Microsoft presenteras idag Surface Pro 3, den tredje inkarnationen av surfplattan som pÄ alla sÀtt försöker fÄ bort datorer frÄn sin domÀn. Liksom de tidigare versionerna monterar den ett slags staffli som gör att den kan placeras pÄ ett skrivbord och anvÀndas som en dator tack vare tangentbordet.

JÀmfört med tidigare modeller Àr den lÀttare och tunnare och monterar de kraftfulla Intel i7-processorer, vilket dock tack vare ingenjörernas skicklighet Microsoft, behöver inte för mycket utrymme för kylning.

Enligt Microsoft kommer detta Àntligen att vara en surfplatta som kan ersÀtta din bÀrbara dator i alla avseenden, och för att göra det har den Àndrat sitt staffli sÄ att det Àr lÀttare att placera den pÄ dina ben och inte bara pÄ ditt skrivbord.

Stativet stöder faktiskt tre positioner dÀr skÀrmens vikt motverkas av locket och gör att den kan anvÀndas i praktiskt taget alla situationer. Styrplattan pÄ omslaget har ocksÄ förbÀttrats, Àven om du fortfarande kan anvÀnda en penna eller fingrar för att klicka pÄ skÀrmen.

För nÀrvarande har priset och utgivningsdatum Ànnu inte meddelats.