Microsoft introducerar Sway, verktyget för att enkelt skapa webbplatser (video)

Microsoft introducerar Sway, verktyget för att enkelt skapa webbplatser (video)

Microsoft dessa dagar lanserades Vingla, en ny app som kommer att bli en del av Office-familjen och som Àr helt dedikerad till skapandet av webbplatser och annat innehÄll.

LÄS OCH: Microsoft tillkĂ€nnager Windows 10

Vingla det Àr dÀrför en slags modern och enklare version av Framsida, som gör det möjligt för alla att skapa webbplatser utan problem, med utgÄngspunkt frÄn enkla texter och bilder, tack vare en visuell redaktör i stil WYSIWYG (Vad du ser Àr vad du fÄr, det vill sÀga vad du ser Àr vad du fÄr pÄ den sista webbplatsen). Uppenbarligen kommer allt att baseras pÄ molnstrukturen pÄ Azure-servrarna, vilket kommer att föreslÄ stilar och grafik, vilket gör dem i farten.

Microsoft planerar att skapa en version av Vingla för iOS Àr Android, för att möjliggöra modifiering och skapande av webbplatser i mobillÀge, och det Àr uppenbarligen möjligt att importera innehÄll frÄn OneDrive, Youtube, Facebook Àr Twitter. Tanken Àr att lÄta vÀldigt smÄ företag som restauranger, frilansare eller till och med studenter snabbt skapa sitt eget onlineutrymme, vilket ocksÄ Àr enkelt att uppdatera.

För tillfÀllet har företaget bara visat vad Sway kan göra, eftersom appen fortfarande inte Àr komplett och samlar för nÀrvarande rÄd och feedback frÄn testare för att förbÀttra den. Du kan registrera dig för att delta i Sway-förhandsgranskningen direkt hÀr.