Netgear Nighthawk X6: den första tri-bandroutern med bandbredd upp till 3200 Mbps

Netgear Nighthawk X6: den första tri-bandroutern med bandbredd upp till 3200 Mbps

NETGEAR med Netgear Nighthawk X6 presenterar sin senaste toppmodell som introducerar nÄgra intressanta nyheter inom nÀtverkssektorn.

LÄS OCH: Ett skript för att randomisera din MAC-adress

X6 Àr första tri-band router pÄ marknaden som stöder hastigheter pÄ 600 Mbps och 13 000 Mbps i 2,4 och 5 Ghz-banden. Utöver detta finns det ett extra band, alltid i 5 Ghz som kan erbjuda en bandbredd pÄ upp till 3200 Mbps. En anmÀrkningsvÀrd nyhet jÀmfört med de klassiska 1 900 Mbps som de andra uppnÄtt. 802.11ac-router pÄ marknaden.

Att ha tvÄ band i 5 Ghz gör det möjligt för routern att hantera flera anslutningar i dessa band innan de drabbades av en prestationsnedgÄng och faktiskt dubbla hastigheten datautbyte jÀmfört med dual-band-teknik. HÄrdvaruutrustningen Àr respektabel med en 1 GHz dual core-processor, LAN, WAN och USB 3.0-anslutning, förutom stöd frÄn Broadcoms XStream-teknik.

netgear x6 - 2

För att sÀkerstÀlla adekvat tÀckning för prestanda Àr routern utrustad med sex justerbara och infÀllbara antenner som vid behov kan vikas in i sitt boende samtidigt som de fortsÀtter att utföra sin funktion. Netgear Nighthawk X6 kommer att finnas tillgÀngligt, Ätminstone i USA, frÄn den 11 juli och kommer att köpas till ett pris av $ 300.

Gata