Ny Amazon Echo Dot visas i lÀckta bilder

Ny Amazon Echo Dot visas i lÀckta bilder

Andra generationens Echo Dot ser ganska ut som den första genmodellen, med den enda visuella skillnaden som en nÄgot kortare kropp. Om man ska tro pÄ en ny lÀcka kommer nÀsta version av Echo Dot att se mer uppdaterad.

Nya bilder har dykt upp som hÀvdar att de visar tredje generationens Amazon Echo Dot. Delad av och visar bilderna en kort, rund enhet med en ytterkant av tyg. Det finns volym-, ljud- och ÄtgÀrdsknappar pÄ enhetens ovansida och fyra synliga mikrofonhÄl, men noterar att det kan finnas en femte mikrofon i mitten som pÄ tidigare Echo Dot-modeller.

Storleken pÄ den hÀr enheten sÀgs vara cirka 3,5 till 4 tum, vilket skulle göra den nÄgot större Àn den nuvarande Echo Dot som Àr 3,3 tum bred.

Tipsters sĂ€ger att Amazon har förbĂ€ttrat ljudkvaliteten pĂ„ denna nya Echo Dot, som sĂ€gs ha kodnamnet “Donut”. Med andra generationens modell inkluderade Amazon en mer kraftfull talprocessor för att förbĂ€ttra fjĂ€rrfĂ€lts taligenkĂ€nning, sĂ„ det Ă€r möjligt att det ocksĂ„ kommer att förbĂ€ttras med denna tredje generationens modell.

Även om det fortfarande Ă€r inofficiellt, ser detta lĂ€ckta Amazon Echo Dot ut som en trevlig förbĂ€ttring jĂ€mfört med den nuvarande modellen. TillĂ€gget av en yttre tygring som pĂ„ andra generationen Amazon Echo hjĂ€lper till att fĂ„ enheten att se mjukare och mer vĂ€nlig ut Ă€n en hĂ„rd plastenhet, liksom de mer rundade kanterna pĂ„ toppen. Sammantaget ser det ut som en stor förbĂ€ttring av Echo Dot-linjen, som Ă€r Amazons nybörjare Echo-enhet och hjĂ€lper konsumenterna att tappa tĂ„rna pĂ„ marknaden för smarta högtalare tack vare dess överkomliga prislapp.