Ny information om Sony Z-serien: priset pĂ„ 100 ”kommer att förvĂ„na dig (inte)

Ny information om Sony Z-serien: priset pĂ„ 100 ”kommer att förvĂ„na dig (inte)

NÄgra veckor efter presentationen dyker nya detaljer, om Àn inofficiella, pÄ de nya tv-apparaterna Sony ZD9-serien, av 4K-enheter utrustade med Android TV.

Alla tre modellerna skulle ha ett mycket stort antal lysdioder: 5.184 för 100 “, 2.304 för 75” och 1.296 lysdioder för 65 “dessutom tack vare a Bakgrundsbelysning Master Drive, bakgrundsbelysningen hanteras pĂ„ nivĂ„n för den enskilda lysdioden, och inte i grupper, vilket leder till större precision nĂ€r det gĂ€ller att justera ljusstyrkan och minska effekterna av (ljusare delar som “övertrĂ€ffas” till de mörka).

Bildprocessorn kan sedan korrigera fÀrger och kontrast i varje enskilt motiv, och tack vare denna teknik Àr det möjligt ta med standardinnehÄll i HDR (eller Ätminstone försök). PÄ samma sÀtt Àr det gjort uppskalning frÄn SD, HD eller Full HD till Ultra HD, med speciella tekniker för brusreducering.

Men lĂ„t oss prata lite om pris, Ă€ven om de fortfarande Ă€r vĂ€gledande och inofficiella siffror för vĂ„r marknad: 5 000 euro för 65 “, 8 000 euro för 75” (men de kan ocksĂ„ vara dyrare, med tanke pĂ„ att vi pratade om 7 000 respektive 10 000 dollar) och bra 70 000 € för 100-tumsmodellen, som förmodligen kommer att förbli begrĂ€nsad för visning i nĂ„got köpcentrum eller hemma hos en lycklig rik man.

Via: HDBlog KĂ€lla: AVcesar