Ny Mi-butik i Italien, den hÀr gÄngen strax utanför Turin: hÀr Àr var och nÀr den öppnas

 KÀrleken mellan Xiaomi och Catania fortsÀtter: den andra Mi-butiken i Etna-staden kommer!  (Foto)

Xiaomi slutar inte: Mi Store Italia öppnar ocksÄ vid portarna till Turin

Turin 8 oktober 2020 – Xiaomi fortsĂ€tter att utöka sin nĂ€rvaro pĂ„ det italienska territoriet för att vara allt nĂ€rmare sina Mi-fans och tillkĂ€nnager öppnandet av en ny Mi-butik i provinsen Turin.

Fredag ​​23 oktober det kommer att bli en dag som ska markeras pĂ„ dagordningen: den nya Mi Store öppnar officiellt sina dörrar inne i köpcentret Shopville Le Gru, in via Crea 10 i Grugliasco.

Invigningsceremonin kommer att vara kl 10:30 med den berömda bandskÀrningsriten.

Butiken, som ligger pÄ bottenvÄningen i köpcentret, har en yta pÄ cirka 200 m2, sysselsÀtter 10 anstÀllda och inuti det Àr det möjligt att köpa alla Xiaomi-produkter, inklusive de senaste nyheterna som presenteras pÄ den italienska marknaden.

“Han förklarar Davide Lunardelli, marknadschef för Xiaomi Italia.

Xiaomi fortsĂ€tter sitt expansionsprogram pĂ„ det italienska territoriet obevekligt: ​​öppnandet av denna Mi Store Italy markerar ett nytt steg framĂ„t för företaget och betonar Ă„terigen det stora engagemang som det har lagt mot marknaden frĂ„n början. Italienska och deras lokala Mi-fans. Ett Ă„tagande som realiseras genom att ta med hela paketet med sin “triathlon” affĂ€rsmodell, dĂ€r New Retail syftar till att erbjuda den erfarenhet som uppnĂ„tts inom e-handel inom offline-kanalerna med öppningen av Mi Store, presenterande dĂ€rmed en effektiv integration mellan de tvĂ„ kanalerna.

I samband med den nya öppningen kommer det att finnas en “under kostnad” pĂ„ mĂ„nga produkter och överraskningar för alla mĂ€nniskor som deltar. Som alltid kommer alla sĂ€kerhetsprotokoll att följas strikt i den nya Mi Store och en rad effektiva Ă„tgĂ€rder kommer att införas för att sĂ€kerstĂ€lla social distansering och ansvarsfullt beteende.