Ny Nintendo Switch-modell ger bÀttre batteritid

Ny Nintendo Switch-modell ger bÀttre batteritid

En vecka efter introduktionen av Switch Lite har Nintendo bekrÀftat att den ocksÄ har en nÄgot förbÀttrad version av standardbrytaren.

En ny version av Nintendo Switch med förbÀttrad batteritid kommer. Nintendo har bekrÀftat nyheterna pÄ sina japanska och amerikanska webbplatser och sÀger att den nya Switch kommer att fÄ mellan 4,5 och 9 timmars batteritid. Som ett exempel fÄr du 5,5 timmars batteritid medan du spelar.

För att jÀmföra fÄr den ursprungliga Nintendo Switch cirka 2,5 till 6,5 timmars batteritid och berÀknas fÄ cirka 3 timmars batteritid medan du spelar.

Den förbÀttrade batteritiden Àr den enda förÀndringen med den nya Switch som Nintendo har noterat. Det faktiska batteriet har samma storlek, och det Àr storlek, vikt och skÀrmstorlek. Det antyder att Nintendo kan ha bytt ut en förbÀttrad version av NVIDIA Tegra-processorn som Àr bÀttre pÄ att sippa pÄ batteriets livslÀngd.

Den nya Nintendo Switch bör vara lĂ€tt att upptĂ€cka nĂ€r den startar i mitten av augusti. Den nya HAC-001 (-01) kommer att ha ett serienummer som börjar med “XKW”, medan originalet HAC-001 har ett serienummer som börjar med “XAW”. Den nya modellen verkar ocksĂ„ ha uppdaterad förpackning, vilket du kan se högst upp i det hĂ€r inlĂ€gget.

Nintendo tillkÀnnagav ocksÄ nya Joy-Con-kontrollerfÀrger idag. Dessa inkluderar ett par som Àr blÄtt och neongult och ett annat par som Àr lila och neonorange. Dessa nya Joy-Con-kontroller lanseras den 4 oktober för 79,99 USD.