Officiell Apple Homepod Mini: Apples smarta högtalare för endast $ 99 som vi inte kommer att kunna njuta av (foto)

Officiell Apple Homepod Mini: Apples smarta högtalare för endast $ 99 som vi inte kommer att kunna njuta av (foto)

Äpple svara pĂ„ Amazon Ă€r Google med en verkligt fascinerande kompakt hemhögtalare. Kallas Apple Homepod Mini och bland annat kĂ€nnetecknas det av ett introduktionspris som allt i allt ingĂ„r.

Litet ja, men kan Äterge ljud troget och inte alls trivialt. Dessutom 360 ° ljuddesign, den Apple S5-chip som gömmer sig under huven gör det möjligt att analysera egenskaperna hos musiken som spelas genom att anpassa prestanda för de interna komponenterna. I detta avseende finner vi inuti en neodymmagnet och ett par passiva radiatorer som kan reproducera fyllig bas och Àven snedvridna höga frekvenser.

Uppenbarligen kommer han som en bra Apple-smarthögtalare lyckades helt med Siri och Àr sömlöst integrerad med dina Apple-enheter. Det finns ocksÄ erkÀnnande sÄng-: Homepod Mini kÀnner igen familjemedlemmarnas röster genom att spela ad hoc-innehÄll eller genom att agera pÄ apparna och agendan för den parade enheten. Det saknas ingen genvÀg Siri för att hantera alla smarta hemkomponenter.

Den estetiska sidan Àr verkligen inte dÄlig: den enkla men pÄ intet sÀtt triviala formen har ett fint tygöverdrag med en beröringskÀnslig övre yta. Om du bland annat placerar tvÄ i samma rum kan du rÀkna med audio stereo- perfekt synkroniserad. Nyfiken att Spotify inte har nÀmnts bland kompatibla appar: det kommer att fungera med Apple Music, iHeartRadio, radio.com och TuneIn, plus andra tjÀnster som kommer i framtiden som Pandora och Amazon Music. Allt mycket trevligt, synd att det inte kommer till Italien.

Produktion och pris

Homepod Mini kommer att finnas i vitt eller grÄtt för 99 $, det Àr synd att i Italien förutses det inte. Den kommer till Australien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Indien, Japan, Spanien, Storbritannien, Hongkong och senare Àven Kina, Mexiko och Taiwan, förutom naturligtvis till USA. FörbestÀllningar öppnas den 6 november, den tillgÀnglighet istÀllet Àr den instÀlld pÄ 16 november.

Om du tÀnkte köpa det pÄ fel sÀtt kommer det att vara det Kompatibel med iPhone SE, iPhone 6s eller senare, iPod Touch (7: e generationen) med iOS 14, iPad Pro, iPad (5: e generationen eller senare), iPad Air 2, iPad mini 4 eller senare med iPadOS 14.

Apple Homepod Mini Photo