Ollie, det smarttelefonkontrollerade spelet för att snabbt utmana dina vÀnner (video)

Ollie, det smarttelefonkontrollerade spelet för att snabbt utmana dina vÀnner (video)

Sphero Àr ett företag som för nÄgra Är sedan redan försökt revolutionera vÀrlden av spel, skapa en boll vars rörelse kontrollerades tack vare en applikation, tillgÀnglig för iOS och Android. Försök nu igen genom att kasta Ollie, en cylinder som innehÄller principerna för den tidigare produkten, men tar de möjligheter som erbjuds till en mycket högre nivÄ.

LÄS OCH: Hot Wheels skapar Darth Vaders bil

Även vid en första beskrivning i fördelar som erbjuds av den nya formen kan verka irrelevant, nĂ€rvaron av tvĂ„ gummiband, som faktiskt anvĂ€nds som hjul av cylindern, lĂ„ter dig faktiskt skapa rörelser och stunts otĂ€nkbart med föregĂ„ngaren. Förutom den överlĂ€gsna rörelsefriheten ökar ökningen av hastighet: Sphero var begrĂ€nsad till cirka 8 km / h, medan Ollie kan nĂ„ 22,5 km / h.

Spelet kommer att vara tillgÀngliga frÄn och med 15 september, men det Àr redan möjligt att bestÀlla det frÄn tillverkarens webbplats för en pris $ 99 i originalfÀrgen, eller $ 149 för den mörka versionen. För att följa lÀmnar vi dig en video- dÀr Ollie visar akrobatiska möjligheter och en trevlig spelidé att utmana dina vÀnner.

GATA: GrÀnsen